Kendte

Dansk YouTuber hyldet af Justin Bieber

Af Nicklas Erik Lagerstorf 30. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ingen ringere end selveste Justin Bieber har hyldet den danske YouTube-stjerne Niklas Larsen

Det kan være svært at få tiden til at gå, når hele verden er i lockdown pga. coronavirussen, selv Justin Bieber er ekstra kreativ for at komme hurtigst muligst gennem dagen.

Mange kendisser og især influencere er begyndt at indtage det sociale medie TikTok, hvor man for det meste danser i korte videoer til alverdens sange.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det er en video på det unge medie, som har fået Justin Bieber til at hylde den danske youtuber Niklas Larsen.

Læs også: Alt, du skal vide om Cole Sprouse og Lili Reinharts forhold.

Videoskaberen med mere end 30.000 abonnenter på YouTube har nemlig delt en video på TikTok, hvor han danser til Biebers sang "Come around me".

Foto: Dan Mariegaard

På sin Twitter-profil har Niklas delt et screenshot af Justin Biebers Instagram-story, hvor han pludselig dukkede op.

Her kan man se den danske YouTube-stjerne give den gas til verdensstjernes sang.

Da det gik op for Niklas, at Justin pludselig havde delt hans dans med sine 130 millioner følgere, gik han naturligvis en smule i selvsving.

Både på Twitter og Instagram fortalte Niklas om, at Justin havde delt hans video. Men det ville de fleste af os nok også gøre i den situation.

Du kan se Niklas' dans til Biebers sang "Come around me" HER.

Niklas er ikke den eneste danske 'kendis', som Justin Bieber har lagt mærke til - for den 27. marts 2020 postede Justin Bieber en dansevideo på sin Instagram-konto af den unge, danske popmusiker Toko, der blandt andet har lavet sangene "Friendzone" og "Kender mit navn".

Hvis du også vil have Justin Biebers opmæksomhed, så kan du måske starte med at lære at danse som Toko som i videoen nedenunder, hvor han lærer dig at danse til sangen "Kropssprog".