Musik

Dansk X Factor-stjerne har teamet op med Netflix

af Signe Frederikke Pedersen, redigeret af Line Lei Mohrsen Jensen 30. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den dygtige sangerinde har netop indgået et samarbejde med streamingstjenesten Netflix, idet hun synger titelsangen til en kommende animationsfilm.

Den 21-årige sangerinde, Alma Agger, løb med sejren, da hun i maj stod tilbage som den sidste "X Factor" deltager i konfettiregn på scenen ved finalen efter den 13. sæson af programmet.

Og nu løfter den smukke sangfugl sløret for sit første store projekt som artist - en tjans, der må siges at skille sig ud fra mængden af tidligere vinderes udgivelser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alma har nemlig fået fornøjelsen af at lægge vokal til titelmelodien til animationfilmen, "Til månen og tilbage", som får premiere på Netflix til oktober.

"Det har været en helt vildt sjov og spændende proces at indspille og synge dette nummer" skriver Alma på sin Instagram, hvor hun allerede har høstet roser for sin smukke lyse stemme.

"Total Disney-stemme" og "Du er for vild, Alma" lyder bare nogle af kommentarerne under billedet, hvor den nordiske profil for Netflix også sender hende flamme-emojis.

Filmen 'Til månen og tilbage' er en børnefilm, der handler om en pige, der bygger en rumraket for at rejse til Månen og bevise, at en sagnomspunden månegudinde eksisterer.

Læs også: De 10 bedste film og serier på Disney+

Og som kommentarerne siger, er Disney ikke helt ved siden af.

Filmen er nemlig instrueret af den Oscar-belønnede animator Glen Keane, der også står bag tegnefilmsklassikere som "Den Lille Havfrue", "Aladdin" og "Skønheden og Udyret".

Vi glæder os meget til at se filmen og ikke mindst til at høre Almas smukke stemme.