Austin Mahone
Musik

Austin Mahone: Jeg er blevet mere moden

Af Sisse Tvegaard Andersen 27. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den søde amerikanske sanger Austin Mahone fortæller om teenageliv, taknemmelighed og om det debutalbum, han aldrig har udgivet.

Austin Mahone er kun 20 år, men han er allerede en erfaren stjerne. Faktisk blev han kendt helt tilbage i 2010, da han begyndte at lægge coverversioner af store hits på YouTube.

- Mine teenageår var bare hårdt arbejde og musik. Det var hårdt, men det var også sjovt. Jeg fik lov til at rejse verden rundt og se en masse ting, som andre teenagere ikke havde mulighed for, siger han i et telefoninterview med Vi Unge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Kunne Austin Mahone falde for dig?

Austin er ikke i tvivl om, at berømmelsen har gjort ham mere moden og taknemmelig for sit liv:

- Det har virkelig fået med til at være glad for, at jeg bor i USA og at jeg har det godt. Der er virkelig mange, der ikke har det så godt, som vi har det her. Når man ser, hvordan folk har det i andre lande, får man lyst til at gøre noget og lyst til at hjælpe.

Læs også: Austin Mahone undskylder Kylie Jenner-rygte

Men selv om Austin har været en del af musikbranchen i mange år, så har han faktisk ikke udgivet sit debutalbum endnu. Det er ikke, fordi han ikke har lyst, der kommer bare hele tiden noget i vejen. Som for eksempel hans nyeste projekt, ”ForMe+You”, hvor du kan finde singlen ”Lady”, han har lavet sammen med Pitbull.

- Man kan godt sige, at det er en smagsprøve på mit debutalbum. Jeg arbejder hårdt på at få det færdigt, men jeg skal være helt sikker på, at det er hundrede procent i orden, inden jeg udgiver det. Det betyder virkelig meget for mig, siger han.

Du kan lytte til Austins seneste single her:

Du kan også finde singlen her: http://mahone.us/LadySpotify

Se billeder af Austin Mahone gennem tiden i galleriet her:

AustinMahonessejestiludvikling