Kendte

Austin Mahone undskylder Kylie Jenner-rygte

Af Stine Kærsgaard 18. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Austin Mahone føler nu, at han bliver nødt til at undskylde for et rygte, han var med til at sprede om Kylie Jenner.

Austin Mahone ser sig nødsaget til at undskylde for, at han har været med til at sprede et rygte om, at Kylie Jenner skulle have kørt galt i den bil, som hun fik af kæresten Tyga til sin 18-års fødselsdag.

Først så det faktisk ud til, at Kylie Jenner havde fået Tygas ekskærestes aflagte Mercedes i fødselsdagsgave, men det skulle senere vise sig, at han havde foræret Kylie en spritny Ferrari. Efter Austin havde set Kylie få Ferrarien til sin fødselsdagsfest, opdagede han billeder på Twitter af den samme bil – bare helt smadret – og så gik rygterne om, at det var Kylie, som var kørt galt i sin nye bil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg var på Twitter og så den samme Ferrari, altså helt den samme farve, og den var helt smadret. Og alle på Twitter gik helt amok og skrev: ”Åh nej, Kylie har smadret sin Ferrari” og så skrev jeg: ”Åh nej!”, hvilket bare satte rygtet endnu mere i gang.

Læs også: Fans flipper ud over Kylie Jenners Snapchat

På den måde kan man faktisk godt sige, at Austin også selv blev narret af Twitter – og hans hurtige ”åh-nej”-reaktion forsagede altså bare endnu flere rygter, hvilket han nu er ret ked af:

- Jeg er ked af, hvis jeg startede rygtet. Det var ikke min mening. Kylie har fortalt mig, at hun ikke har smadret bilen … hendes Ferrari er fin, alt er godt.

Læs også: Justin Bieber i biluheld

Sejt nok, at Austin undskylder og indrømmer, at han var lidt for hurtigt til at hoppe med på Twitter-rygterne.

Læs Austin Mahones sødeste citater i galleriet her:

AustinMahonessødestecitater

”Ja, jeg er jomfru. Jeg synes, det er vigtigt at vente, til man finder den rette, så man ikke gør det med en tilfældig pige. Jeg er her på grund af Gud, og han har en plan for mig.”
“Hvis en pige læner sig mod dig, kys hende. Hvis en piges hånd er fri, hold den. Og hvis hun er ked af det, kram hende til hun er okay.”
“Du skal ikke bekymre dig, når en pige holder for meget af dig … Du skal blive bekymret, når hun ikke gør.”
“En af de bedste ting i livet er at finde én, som kender alle dine fejl og svagheder, og stadig synes du er fuldstændig fantastisk.”
“En pige synes ikke, hun er smuk, før en dreng får hende til at føle sig smuk.”
”Kære lærer, hvis jeg sidder ved siden af min bedste ven, hvisker jeg til ham. Hvis du rykker mig væk, råber jeg til ham. Det er dit valg.”
”Et knust hjerte er det værste. Det er som at have et brækket ribben. Ingen kan se det, men det gør ondt hver gang, du trækker vejret.”
“Mens du ignorerer hende, giver andre fyre hende opmærksomhed … Og mens du giver hende problemer, vil en anden fyr lytte til hende.”
“Det bedste venskab er ikke det, som starter i folkeskolen, men det som startede og aldrig sluttede.”
“Vælg ikke den mest populære person. Vælg personen som behandler dig ordentligt, og som mener det, når personen siger: ’Jeg elsker dig’.”
“Du kan ikke starte et nyt kapitel I dit liv, hvis du bliver ved med at læse det gamle.”
”Øjeblikket hvor du opdager, at alle dine venner har en kæreste … Så føler man sig ensom for altid.”
”De gladeste mennesker har ikke altid det bedste omkring dem, men de får det bedste ud af alt omkring dem.”
”Der er altid en person, som synes, du er perfekt, selv om du ikke synes det.”
”Når en pige tænker på fremtiden med sin kæreste, er det normalt. Når en dreng gør, så er han seriøs.”

MestLæste