Musik

Anmeldelse: Madison Beers koncert var et eventyr, der ville for meget

Ema Seferovic 27. april 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Cpuk/Ritzau Scanpix
Vi Unge har været inde og se Madison Beer spille koncert i Amager Bio. Læs vores dom over koncerten lige her.

Madison Beer, Amager Bio, tirsdag den 26. april 2022.

Den amerikanske stjerne Madison Beer, 23, blev kørt ind på scenen på et hvidt podie til koncertens første interlude, som var hun et kunstværk, der blev præsenteret.

Et kunstværk, der har speciale i sangkunst ... For lad os starte med at pointere, at der absolut ikke hersker nogen som helst tvivl om, at "that girl can SING!"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det gjorde hun også så nydeligt - iført outfits, der fik os til at drømme os væk i eventyrland. I de små 65 minutter, koncerten varede, var vi i Madisons verden. En verden fyldt med stærke pop-hymner om heartbreaks og comebacks efter heartbreaks.

De fine pop-ballader var omringet af stjerner, galakser og eventyrlige elementer - og desværre en meget tung produktion, som gjorde, at Beers fine og yderst stærke vokal druknede.

Madison Beer, Amager Bio, 26. april 2022.
Madison Beer, Amager Bio, 26. april 2022.

Et eventyr, der vil for meget

Det lyder næsten, som om vi var i et eventyr, right? Det var vi i den grad også - men eventyret ville for meget på én gang, hvilket gjorde, at det mistede sin charme.

Det blev til 4 interludes (musikalske pauser) med dertilhørende 4 visuelle fortællinger, Madison havde indtalt, som var hun en moderne eventyr-fortæller. Så var der 3 tøjskift, 2 dansere, 1 gynge, 1 podie og en masse konfetti. Alt sammen kogt ned på 65 minutter over 16 numre.

Med andre ord: Madison Beers koncert ville for meget af det hele på én og samme tid. En skam, for det hele endte med at føles både forhastet og overvældende på en måde, hvor man forlod koncerten helt overstimuleret og alligevel helt flad. Hun pressede en arena-opsætning ind i Amager Bio, og det fungerede bare ikke.

Ariana Grandes "lillesøster"

Hvis man har været til en Ariana Grande-koncert, står det meget klart, at Beer er inspireret af Grande i sit visuelle og vokalmæssige (koncert)udtryk. Hele setuppet minder om de visuals og den farvepalette, Ariana Grande har benyttet sig af både under sin The Honeymoon Tour (2015), Dangerous Woman Tour (2017) og Sweetener World Tour (2019), som bød på måner, stjernefyldte himmel-visuals, galakser, skyer - og en masse lyserød og lilla.

Samtidig mindede Beers stærke vokal også en del om Ariana Grandes. At minde om Ari er ikke dårligt. Tværtimod, faktisk. Verden har dog allerede en, og vi havde derfor ønsket os lidt mere originalitet fra Beers side.

Madison Beer, Amager Bio, 26. april 2022.
Madison Beer, Amager Bio, 26. april 2022.

Verdensstjerne-potentiale

Som vi understregede i starten af anmeldelsen, så kan Madison Beer virkelig synge. Hendes vilde stemmeregister blev flittigt brugt igennem koncertens 16 sange - og publikum var særligt med hende under hits som "Selfish" og "Good In Goodbye".

Og potentialet til at blive en verdensstjerne? Well, det er ikke til at slå fejl af. Hun har hele pakken: Sangstemmen, looket og en massiv following på de sociale medier. Vi tror (og hepper) på hende, men ligesom koncerten manglede en simpelhed og i visse momenter også en originalitet, mangler Madison Beer som artist det samme.

Læs mere om

MestLæste