Madison Beer
Kendte

Madison Beer: Om guilty pleasures, Instagram og hendes crush på Rihanna

Af Anna Løwe 28. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har haft besøg af den amerikanske sangerinde, Madison Beer, og talt med hende om hendes forhold til Instagram, hvem hun gerne ville bytte liv med og hvor man skal tage hen, hvis man vil spise det samme som hende …

Fortæl om dit forhold til Rihanna – du har en fankonto?

Jeg ELSKER Rihanna! Og ja, jeg er kæmpe fan. Så stor fan, at jeg har en fankonto dedikeret til Rihanna på Twitter, men jeg vil ikke fortælle, hvad den hedder … Det er en hemmelighed. Men der er mange, der følger den, kan jeg fortælle!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad er din guilty pleasure?

Hmm … Det lyder måske mærkeligt, men min guilty pleasure må være at gå i bad. Jeg går i bad mindst to gange om dagen, og jeg ELSKER det. Ellers må det være at spise islagkager – jeg kunne sagtens spise en hel alene, jeg elsker dem!

Læs også: Justin Bieber opdager nyt talent på YouTube

Dit yndlingssted på jorden er …

… i studiet!

Hvis du kunne vælge én kunstner at samarbejde med, hvem skulle det så være (udover Rihanna)?

Helt klart Daft Punk!

Hvor skal man invitere dig hen, hvis man skal vinde dit (mad)hjerte?

En pastarestaurant i Los Angeles, der hedder Giorgio Baldy – pastaen der er bare helt vanvittig! Jeg ELSKER pasta, og de har en med majs, som jeg bare kunne døøø over! I SKAL prøve den, hvis I kommer til LA!

Hvis du kunne bytte liv med en valgfri for én dag, hvem skulle det så være?

Jeg ville ikke bytte liv med nogen, for alle har nogle ting, de kæmper med. Hvis alle tog deres problemer og smed dem i en spand, så ville man nok samle sit eget problem op igen, hvis man skulle bytte liv med en. Man ved aldrig, hvad andre går igennem, så jeg ville ikke rigtig bytte med nogen. Men hvis jeg SKULLE, skulle det nok være en af Rihannas dates … Jeg aner ikke, om hun stadig ser en, men jeg gad virkelig godt prøve at date hende, haha!

Hvis du ikke var sanger, hvad ville du så være?

Kriminaldetektiv! Jeg elsker Mind Hunters og Criminal Minds. Så jeg ville være i college lige nu for at læse psykologi, så jeg kunne lære at forstå, hvad der sker i folks hjerner – og folk siger altid bare ’jaja’, når jeg fortæller det, men jeg mener det virkelig!!! Det må være det fedeste.

Læs også: Madison Beer blødte igennem og fik de vildeste hate-kommentarer

Hvad synes du om Danmark?

Der er så smukt her – vi skal i Tivoli bagefter, og det glæder jeg mig helt vildt til. Det er min første gang i Danmark, og jeg er vildt glad for at være her.

Hvad er dit bedste råd til unge piger?

Husk at log af Instagram – og tænk over, hvad Instagram er. I mine øjne er 1% real og resten er fake. Man kommer til at sammenligne sig selv med folk, der har fået sat hår og lagt makeup i flere timer, og det er jo bare slet ikke realistisk. Instagram tager en eller anden form for medmenneskelighed væk! Det kan virkelig være en giftig platform for mig – jeg sidder også og sammenligner mig selv med andre, men så er der også andre, der kigger på mig på samme måde. Jeg ville ønske, jeg kunne poste alt muligt uden makeup, men det er ikke altid lige nemt. Jeg lægger meget op fra den røde løber og fra glamourøse events, så jeg føler, det ofte er sådan lidt kynisk – for seerne ved jo ikke, at jeg tager mine sko og kunstige øjenvipper af, med det samme, jeg sætter mig ned.

Hvordan påvirker det så den måde, du bruger Instagram?

Jeg tænker meget over det og prøver at balancere det. Jeg lægger tit livevideoer ud, hvor jeg ikke har makeup på. Jeg synes bare virkelig ikke, at Instagram skal have den magt over folk. Alle er, som de skal være!

Kan du heller ikke få nok af Madison? Så se vores YouTube-video nedenfor, hvor hun svarer på alt det, I tror om hende...

Læs mere om

MestLæste