X Factor dommere
Musik

Ankerstjerne & Oh Land: Det forventer vi af vores X Factor-deltagere

Af Anna Løwe 27. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
På fredag starter sæson 12 af X Factor, og der er lagt op til et kæmpe show! Vi har besøgt TV2’s helt nye X Factor studie og spurgt de nye dommere, hvad de glæder sig allermest til…

Når X Factor løber af stablen på fredag, er det for første gang på TV2, og for første gang med to helt nye dommere ved dommerbordet: nemlig Ankerstjerne og Oh Land. Vi har besøgt TV2’s helt nye studie, og spurgt de to nye dommere, hvad de (og vi) kan forvente af årets X Factor.

 

Hvad glæder du dig allermest til ved årets show?

Ankerstjerne: Jeg bliver altså lidt rørstrømsk nu! Jeg er bare så stolt af mine deltagere, og jeg glæder mig simpelthen bare så meget til at se dem på scenen og blive rørt. Nu er det nu, ligesom. Mine deltagere er simpelthen så dygtige, og de har arbejdet så hårdt. Så jeg glæder mig bare helt vildt til at se dem på scenen og fyre den fuldstændig af. Jeg er så stolt!

Oh Land: Jeg glæder mig helt vildt til at se mine deltagere fyre den af med det, som vi har øvet og arbejdet så hårdt på det sidste lange stykke tid! Det er jo det, der er det helt store payoff – det er jo at stå på scenen! Det er fedt, hvis man går videre, og det er ærgerligt, hvis man ryger ud, men den store payoff … Det er jo at stå der på scenen og det så lykkes!

 

Læs også: Her er X Factor stjernernes første auditions

 

Hvilke forventninger har du af årets show?

Ankerstjerne: Jeg forventer virkelig at blive rørt – og ikke kun mig, men også at publikummet i studiet og hjemme i stuerne bliver rørt. Og så forventer jeg at blive underholdt. Det er jo det, det her show handler om. Jeg håber, folk kommer til at græde og skraldgrine og virkelig bare bliver rørt af deltagerne!

Oh Land: Jeg kan helt klart mærke, at jeg, fx med Echo som jeg selv har sat sammen – lige skal skrue forventningerne lidt ned. Jeg skal lige huske mig selv på, at de er nye – jeg har jo selv sat dem sammen, og de er en helt ny gruppe. Og det kan man altså hurtigt komme til at glemme, fordi de bare er så gode og så professionelle. Så mine forventninger til dem bliver hurtigt højere, fordi de konstant indfrier mine forventninger. Gang bootcampen med to, så ved du, hvor gode de er i dag.

 

Læs også: Her er det mest sete X Factor-klip i Danmark

 

Hvad har været din fedeste oplevelse på X Factor indtil videre?

Ankerstjerne: Alt det, der er sket mellem bootcampen og nu. I har jo ikke set alt det, og det har virkelig været specielt for mig – deltagerne, der er i øveren og hjemme hos mig, hvor vi har lært hinanden meget bedre at kende og arbejdet på deres talenter. Det har været en vild tid, og det bliver så fedt at vise det hele frem fra på fredag.

Oh Land: Det tror jeg var, da Bea og Maria optrådte til Five Chair. De tog bare røven på mig igen! Og det bliver de bare ved med, og der er så meget at hente med dem. Men der er også et stort pres på dem, fordi de har fået så meget opmærksomhed. Jeg skal virkelig også hele tiden minde mig selv om, at de er begyndere – så de behøver ikke leve op til den hype. De skal bare udvikle sig i deres eget tempo – men publikum kan godt forvente mange flere dance mooves fra dem!

 

Hør vores podcast om X Factor lige her:

MegetMere