x factor
Musik

Her er det mest sete ”X Factor”-klip i Danmark!

Af Marie Søndergaard 14. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Havde du gættet, at det her er det mest sete klip i det danske ”X Factor”?

Vi er helt sikkert ikke de eneste, der elsker at finde gamle klip og interviews frem fra tidligere sæsoner af ”X Factor”! Det tyder det i hvert fald ikke på, for der er nemlig et klip, der i skrivende stund er set over 7,8 millioner gange. Det skriver dr.dk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se "X Factor"-stjernernes første audition

Klippet, der er den mest sete video fra det danske ”X Factor”, er fra Five Chair Challenge sidste år, hvor den 15-årige Reza optrådte med sangen ”7 Years” af Lukas Graham. Reza var vildt nervøs inden sin optræden, og det endte da også med, at han glemte noget af teksten – men vi synes altså, han klarede det godt!

I dag går Reza i gymnasiet, men han har ikke helt opgivet drømmen om en musikkarriere.

Læs også: Mia og Martin fra "X Factor" er blevet kærester

- Så ville jeg da stærkt overveje det, siger Reza til dr.dk, da han bliver spurgt, om han ville sige ja til at synge igen, hvis et pladeselskab en dag ringede til ham.

Se den populære video af Reza i Five Chair Challenge herunder:

I galleriet kan du læse om stjernernes skjulte talenter!

Stjernernesskjultetalenter

Justin kan både stå på skateboard og male med graffiti, men han har faktisk et andet og helt anderledes skjult talent. Han kan nemlig løse en rubiks terning på kun 83 sekunder! Wauv.
Som 8-årig havde Taylor Lautner allerede det sorte bælte i material arts, og han har endda repræsenteret det amerikanske landshold i karate, hvor han har vundet guldmedaljer. Sejt!
Den charmerende skuespiller, vi bedst kender fra ”En flænge i himlen” og ”Divergent”, kan mere end at spille skuespil og se godt ud. Han kan nemlig stepdanse! Det viste han frem i ”The Tonight Show” i USA.
Ed kan have 52 stykker maltesers-chokolader i munden – på en gang! Hvordan får man lige idéen til at prøve det? Ha ha!
”Twillight”-skuespillerindens skjulte talent er at kunne jonglere. Sejt!
For nyligt viste Jessie J et megasejt talent frem: Hun kan nemlig synge med munden lukket! Læs artiklen her, hvor du også kan se den sjove video.
One Direction er altid klar på at lave lidt sjov på scenen og til en af koncerterne, var det Niall, der overraskede alle med sit skjulte talent. Han kan nemlig sige som en delfin!
Mila har afsløret, at hun elsker computerspil og især “World of Warcraft”, som hun selv mener, hun er meget dygtig til.
Det er ikke kun I “How I Met Your Mother”, at Neil Patrick Harris kan trylle i rollen som Barney. I virkelighedens verden har han faktisk vundet en pris for sin evne til at trylle!
Cody må være kæmpe “Harry Potter”-fan, for han har nemlig afsløret overfor magasinet J-14, at han kan snakke flydende slangesprog.
Kan du forestille dig en anden spille Chandler I “Friends”? Nej vel? Men det kunne faktisk være sket. Matthew Perry var nemlig et kæmpe talent inden for tennis, da han var ung, og han var tæt på at gøre karriere på tennisbanen i stedet for som skuespiller. Vi er glade for, at han valgte at blive skuespiller!
Du kender ham for hans smukke stemme, når han underholder os i ”Glee”, men til dagligt har Chris faktisk et stort talent for at jonglere med farlige våben!

Læs mere om