Musik

7 nye julesange, der helt sikkert får dig i julestemning!

Af Selina Sander Jensen 4. december 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jul er selvfølgelig også lig med en masse hyggelig julemusik og igen i år er der kommet en masse nye julesange. Hør nogle af vores favoritter lige her!

Vi elsker alt ved julen, men noget af det bedste er helt klart alt den nye julemusik! For hvis der er noget, der skaber julestemning, så er det altså julesange.

Selv om der findes mange gode gamle julesange, så skal der også være plads til nye favoritter. Derfor har vi samlet 7 nye (og gode) julesange, som du kan høre lige her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den britiske pigegruppe Little Mix har udgivet julesangen "One I've Been Missing":

Ikke nok med at drengegruppen Jonas Brothers fandt sammen igen i år, så har de selvfølgelig også udgivet en julesang. Den hedder "Like It's Christmas":

Læs også: Test: Er du i julestemning?

Det tidligere One Direction medlem Liam Payne har også lavet en julesang i år! Den hedder "All I Want (For Christmas)":

Ariana Grande har lavet mange julesange, men i år er hun gået sammen med sangerinden Idina Menzel og sammen har de udgivet julesangen"A Hand For Mrs. Claus":

Yay! Der er også julenyt fra Lukas Graham. Han har nemlig lavet julesangen "HERE (For Christmas)":

Læs også: 20 idéer til julegaveønsker

Selv om det er slut med Gulddreng, så laver Malte Ebert heldigvis stadig musik! Og denne gang har han udgivet julesangen “Christmas Without You”:

Sidste år lavede Bro den mest streamede danske sang, nemlig "Sydpå". Men heldigvis er Bro ikke kun vild med sommer, for nu har han også udgivet julesangen “Igen I År”:

Hvilken julesang er din favorit i år?

Læs mere om

MestLæste