julegaveønsker
Identitet

Julegaveønsker - 20 idéer til hvad du kan ønske dig

Af Stine Kærsgaard 25. november 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay, vi har lavet den ultimative liste med julegaveønsker til dig! Se her, hvilke ting du helt klart bør satse på at få ind under juletræet i år.

Bjældeklang, bjældeklang … Jubiii, julen venter (næsten) lige om hjørnet, og det betyder, at du snart skal til at tænke i julegaveønsker, så du forhåbentlig kan se frem til et par nice julegaver. Men først skal du jo lige have lavet en ønskeseddel, og det kan altså godt være lidt sværere, end du lige tror ...

I løbet af året er du sikkert faldet over en masse fine ting og sager, som du kunne ønske dig i julegave, men når du nu sidder og skal lave en laaang ønskeliste, så kan du selvfølgelig ikke huske nogen af tingene. Irriterende!

Læs også: 20 topseje julegaveønsker

Heldigvis vil vi gerne hjælpe dig, så hvis du ikke ved, hvad du skal ønske dig i julegave, har vi lavet en guide og et helt galleri fyldt med gode julegaveønsker til dig!

  • Ønsk dig en tur hos frisøren: Har du længe gerne vil gøre noget ved dit hår? Måske vil du gerne have klippet spidserne, måske har du lyst til at få farvet dit hår pink, eller måske vil du gerne have en helt ny frisure. Det kan godt være dyrt at gå til frisøren, og derfor kan det også tage lang tid at spare op til en tur under saksen. Så er det oplagt at ønske sig et gavekort til din yndlingsfrisør i julegave. Så kan du også starte det nye år ud med friskklippet hår eller et helt nyt look.
  • Ønsk dig oplevelser: Hvis du ikke føler, der er noget, du mangler eller ønsker dig helt vildt, er det en god ide at ønske sig oplevelser. Oplevelser er også noget, du kan dele med andre, så du samtidig med en sjov oplevelse også får mange gode minder med dem, du holder af.
  • Ønsk dig et abonnement til Vi Unge: Det er jo det helt oplagte at skrive et abonnement til Vi Unge på sin ønskeliste til jul. Så er du sikret ikke at løbe tør for underholdning lige foreløbig…

  • Ønsk dig hjemmelavede ting: Du kan skrive hjemmelavede ting på din ønskeliste, hvis du elsker personlige gaver. For på den måde ved du, at den gave du får, er lavet specielt til dig, og afsenderen har gjort sig umage og lagt tid og kræfter i at lave den.

  1. Ønsk dig et bidrag til din opsparing: Hvis der er noget, du har gået og sparet op til længe:; Eet par dyre sko, en ny mobil, eller en rejse, kan du ønske dig penge som et bidrag til din opsparing. På den måde kommer du lidt tættere på dit mål, og det er jo også meget lækkert!

  • Ønsk dig ting til hjemmet: Om du bor hjemme eller overvejer om det snart er tid til at flytte hjemmefra, er det oplagt at ønske sig ting til hjemmet. Det kan enten være ting, som pynter på dit værelse, som for eksempel plakater, pynte puder duft lys, eller praktiske ting, til, hvis du skal flytte hjemmefra.

  • Noget du har kigget længe på, men bare aldrig selv får købt: Kender du det, hvor du længe har kigget på en ting, men du får den bare aldrig købt selv? Det kan være noget praktisk, som for eksempel en ny regnjakke, nogle nye sokker eller nyt træningstøj, eller bare en pæn trøje du har kigget på længe. Hvad end det er, er det et oplagt julegaveønske!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I galleriet har vi samlet makeup, tøj, tasker, bøger og en masse ting, der kan gøre dit værelse superhyggeligt - og meget, meget andet. Og glem ikke at ønske dig et abonnement på dit yndlingsblad i Vi Unge i julegave! Det er jo bare megafedt, hvis bladet kommer hjem til dig med posten hver måned.

God fornøjelse med julegave-kiggeriet.

Læs også: De bedste ønsker til julegaver i 2018

20 julegaveønsker til dig selv

Julegaveønsker2019

Øreringe fra & Other Stories til 150 kroner.
Foto: PR
Lipgloss fra Rituals til 65 kroner.
Foto: PR
Plakat fra Desenio.dk fra 69 kroner.
Foto: PR
Pingvinfodring i Zoologisk have til 525 kroner hos Oplevelsesgaver.dk
Foto: PR
Ansigtscreme fra GlamGlow til 259 kroner.
Foto: PR
Spejl fra Cult Living til 335 kroner.
Foto: PR
Ønsk dig billetter til en koncert, et teaterstykke, en tur i biografen eller andre sjove oplevelser!
Foto: PR
Bog, "Solen er også en stjerne" fra Bog og Idé til 149 kroner.
Foto: PR
Mascara fra Too Faced til 215 kroner.
Foto: PR
Helena taske fra Nunoo til 549 kroner.
Foto: PR
Halskæde fra Månesten til 700 kroner.
Foto: PR
Bog, "P.S I Still Love You" (efterfølgeren til "To All The Boys I've Loved Before") fra Bog og Idé til 129 kroner.
Foto: PR
Frakke fra H&M til 599 kroner.
Foto: PR
Bordlampe fra Cellbes til 299 kroner.
Foto: PR
Gaveæske fra CLEAN til 249 kroner.
Foto: PR
Quizspil fra Coolstuff.dk til 199 kroner.
Foto: PR
Hårbøjle fra Zara til 129 kroner.
Foto: PR
Gavlpude fra Ilva til 279 kroner.
Foto: PR
Varm kakaopulver til 39 kr. fra Coolstuff.dk
Foto: PR
Kjole fra Americandreams.dk til 499 kroner.
Foto: PR

MestLæste