Zoella
Kendte

Zoella beskyldes for at lyve om alvorligt problem

Af Louise Haack 16. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
YouTuberen Zoella har fortalt om noget meget svært, men der er nogle, der mener, det er løgn. Læs, hvad det er, her.

YouTuberen Zoella har altid været meget ærlig omkring, at hun lider af angst og har gjort det i mange år.

Hun har tidligere fortalt, at hendes YouTube-kanal og den store opmærksomhed, som hun har fået gennem den, i perioder har gjort hendes angst værre, og at hun endda blev ramt af panikanfald på grund af sin angst.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ærlige Zoella fortæller om sin angst

Men der er altså nogen, der mener, at Zoella lyver om sine problemer med angst og fremstiller det som mere alvorligt, end det egentlig er, bare for at få flere følgere på sin YouTube-kanal.

Efter Zoella har fortalt åbent om sine problemer, har hun nemlig fået mange mails og kommentarer, der antyder, at hun lyver om sin angstlidelse. Det fortæller hun i et blogindlæg, som hun har skrevet for avisen The Sun for nyligt.

Læs også: Zoella kritiseret for undertøjs-billede

Man kan desværre ikke læse blogindlægget på hjemmesiden mere, men Zoella skrev blandt andet:

- Cybermobning er et emne, jeg er meget passioneret omkring. Desværre er det noget, jeg kender alt for godt, for jeg har selv oplevet det de sidste par år. Jeg har fået kommentarer om, at jeg er for tynd, og at jeg lader som om, at jeg har angst for at få flere subscribers.

Wow! Vi synes altså ikke, at det er okay at beskylde andre folk for at lyve om noget, der er så alvorligt, for selv om der måske er nogle personer, der overdriver deres problemer, så kan man jo faktisk ikke vide, om det er rigtigt eller ej.

Hvad synes du om det her?

Zoella er en af de største YouTube-stjerner i hele verden, men der er også mange andre store YouTubere:

YouTubeStjerner

Kina Grannis YouTube: Kina Grannis Subscribers: 620.000+ Bonus: Kina udgav sine tre første albums, selv før hun tog YouTube til hjælp og fik en pladekontrakt.
Austin Mahone YouTube: AustinMahone Subscribers: 839.000+ Bonus: Austin Mahone er glad for at være jomfru.
Boyce Avenue YouTube: boyceavenue Subscribers: 3.225.000+ Bonus: Boyce Avenue blev primært støttet af voksne, men har fået mange yngre fans efter, de har varmet op for One Direction.
Christina Grimmie YouTube: zeldaxlove64 Subscribers: 2.190.000+ Bonus: Christina Grimmie spiller med i en webserie på Disney.com.
Ryan Beatty YouTube: TheRyanBeatty Subscribers: 291.000+ Bonus: Ryan Beatty går stadig i high-school.
Karmin YouTube: karmincovers Subscribers: 1.249.000+ Bonus: Duoen Nick og Amy mødte hinanden på Berklee College i Boston.
Cody Simpson YouTube: Cody SimpsonMusic Subscribers: 636.000+ Bonus: Cody Simpson har vundet to guldmedaljer ved et svømmestævne.
Madison Beer YouTube: Madison Beer Subscribers: 37.500+ Bonus: Madison Beer blev opdaget af Justin Bieber og har samarbejdet med Cody Simpson.
Greyson Chance YouTube: greyson97 Subscribers: 360.000+ Bonus: Greyson Chance blev den første artist, som Ellen DeGeneres skrev kontrakt med på sit pladeselskab eleveneleven.
Lennon & Maisy YouTube: lennonandmaisy Subscribers: 357.000+ Bonus: De canadiske søstres YouTube-videoer gav dem roller i serien “Nashville”.
MattyBRaps YouTube: MattyBRaps Subscribers: 1.422.000+ Bonus: 10-årige MattyB blev allerede kendt som 7-årig, og så har han allerede lavet mange reklamer på Disney.
Maddi Jane YouTube: maddijanemusic Subscribers: 898.000+ Bonus: Maddi Jane har optrådt på “Ellens Talkshow” med The Scripts ”Breakeven”.
Alex Day YouTube: nerimon Subscribers: 697.000+ Bonus: Alex Day laver også den sjove vlog ”VaguelyLiveRadio” med en ven.
Charice YouTube: charice Subscribers: 234.000+ Bonus: Bruno Mars har skrevet en sang til den filippinske sangerinde, som hedder ”Before It Explodes”.
Alexis Jordan YouTube: AlexisJordan1 Subscribers: 55.500+ Bonus: Efter Alexis røg ud af ”America’s Got Talent” i 2006, så Jay-Z hendes potentiale og gav hende en pladekontrakt.
Cimorelli YouTube: Cimorelli Subscribers: 1.870.000+ Bonus: De seks søstre fra Cimorelli vandt Ryan Seacrests “Justin Bieber Cover”-konkurrence med deres version af ”Boyfriend”.
Sam Tsui YouTube: TheSamTsui Subscribers: 577.000+ Bonus: Sam Tsui lavede i sin collegetid coverversioner af musikken fra ”High School Musical”, og nogle af videoerne er lagt på YouTube.
Mike Tompkins YouTube: pbpproductions Subscribers: 899.000+ Bonus: Mike bruger sin mund som instrument og mixer lydende, han laver sammen, selv.
Megan Nicole YouTube: megannicolesite Subscribers: 1.864.000+ Bonus: Da Megan Nicole var lill,e ville hun gerne være astronaut.
Max Schneider YouTube: Max Schneider Subscribers: 362.000+ Bonus: Max har sammen med Kurt Hugo Schneider skrevet sangen "Standing In China" til Cody Simpsons album "Paradise".