Kendte

Zayns tarvelige Twitter-handling

Af Stine Kærsgaard 17. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow! Vi forstår godt, hvis Perrie er sur på Zayn efter det her nummer på Twitter.

Vi håbede, at bruddet mellem Zayn og Perrie ville forløbe fredeligt, men det ser ud til, at der alligevel er ved at opstå lidt drama mellem de to eksforlovede.

I hvert fald gør Zayns seneste handling på Twitter ikke ligefrem dramaet mindre – tværtimod! Twitter-profilen ved navn ”Shady Music Facts” tweetede forleden en opfordring til, at folk valgte, hvilken single de bedst kunne lide. Valget stod imellem Fifth Harmonys nummer ”Worth it” overfor Little Mix-nummeret ”Black Magic”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zayn malik og Perrie Edwards bryder forlovelsen

Opfordringen lød på, at man ved at retweete opslaget stemte på Fifth Harmony og ved at favorite opslaget stemte på Little Mix.

… Og gæt så lige, hvad Zayn gjorde?! Han RETWEETEDE posten, hvilket betyder, at han helt åbenlyst viste, han bedst kan lide Fifth Harmonys single.

Læs også: Zayn malik forlader One Direction

Lige meget hvordan vi vender og drejer det her, lader det til at være lidt af et dis til Perrie fra Zayn! Tilbage sidder vi her og kan ikke lade være med at spørge os selv: Hvorfor?

Vi ved selvfølgelig ikke, hvad der præcist er sket mellem de to. Og Zayn har ret til at have en mening om musikken… Men alligevel? Vi havde som sagt håbet på en fredelig afslutning.

Se Zayn Maliks vilde forvandling her:

ZaynMaliksvildeforvandling

MestLæste