Kendte

Zayns servitrice får dødstrusler

Af Benedikte Brix 30. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter servitricen Courtney Webb har fortalt medierne, at Zayn Malik har været utro med hende, er hun blevet udsat for grov mobning i form af dødstrusler og onde beskeder fra Directioners.

One Directions fans er meget loyale, og det mærker servitricen Courtney Webb nu på egen krop.

Læs også: Har Zayn Malik været utro?

Efter hun stod frem i medierne og påstod, at Zayn Malik var sammen med hende, selv om han er kærester med Perrie Edwards fra Little Mix, har australieren fået hundredevis af dødstrusler fra vrede Directioners.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Courtney Webbs telefonnummer blev offentliggjort af hende og Zayn Maliks fælles ven, Leon Anderson, som lagde det ud på twitter med teksten: "Folk burde ikke fortælle løgne." Han slettede det efter tre timer, men det var for sent.

tweet twitter courtney webb leon star anderson zayn malik perrie edwards telefonnummer nummer dødstrusler

perrie edwards zayn malik utro courtney webb servitrice dødstrusler

- Jeg forventede, at jeg ville få angribende beskeder, men det er helt ude af kontrol. Jeg har fået hundredevis af opkald fra hele verden, fortæller Courtney Webb til avisen The Sun.

- En amerikansk pige lagde seks telefonbeskeder på en time, hvor hun sagde, at hun ville slå mig ihjel. Det er virkelig skræmmende.

- Leon er klam. Det var Zayn, der var utro, ikke mig, og Leon lod det ske, siger Courtney Webb om vennen, der var med til festen i Zayns hus.

Hvad synes I om, at Courtney Webb ligefrem bliver truet på livet - er det okay?

Læs også: Perrie Edwards tilgiver Zayn Malik

Du kan se de billeder, Courtney Webb tog af den sovende Zayn, her.

Perrie Edwards' venner prøver at få hende til at slå op med Zayn Malik, men Little Mix-sangerinden har valgt at stole på sin kæreste.

MestLæste