Kendte

Har Zayn Malik været utro?

Af Benedikte Brix 28. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Engelske aviser beskylder Zayn Malik for at have været kæresten, Perrie Edwards fra pigegruppen Little Mix, utro med en servitrice. Læs her, hvad de skriver.

Flere engelske aviser skriver, at One Directions Zayn Malik har været utro med en australsk servitrice, der hedder Courtney Webb.

De to var ifølge Courtney Webb sammen i onsdags, mens Zayn Maliks kæreste, Perrie Edwards, øvede med Little Mix inden pigegruppens engelske tour.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zayn Maliks mor - Perrie Edwards er en perfekt svigerdatter

Den 21-årige Courtney Webb siger, at Zayn Malik fortalte hende, at han var single, inden de var sammen.

- Han er så absolut en lort. Hvordan kan han gøre det? Ikke bare mod mig, men mod Perrie? siger servitricen til avisen The Sun.

Udover at påstå, at Zayn har været utro med hende, beskylder Courtney Webb ham også for at have været sammen med andre piger, mens han og Perrie Edwards har været kærester:

- Jeg tror helt sikkert ikke, det er første gang, han har gjort det.

- Jeg har ondt af Perrie - hun ved ikke, at det her sker. Det er forkert, og det må stoppe, siger australieren, der mener at have beviser i form af et billede af Zayn Malik, der sover.

Læs også: Zayn Malik bange for kærestens bror

Courtney Webb forklarer, at hun mødte en af Zayn Maliks venner i byen i London, hvorefter de og en gruppe venner tog hjem til One Direction-sangerens hus for at feste. Her var hun sammen med Zayn.

- Jeg følte mig speciel, og jeg følte, at han gerne ville have mig i sin seng. Han var en rigtig sød fyr, siger Courtney Webb til avisen Mirror.

- Jeg spurgte ham, om han havde en kæreste, og han sagde, at det havde han ikke, Han sagde, han ville nyde at være 20 år.

Mirror skriver også, at Perrie Edwards' venner nu prøver at få Perrie til at slå op med Zayn. Det siger en af Perries veninder:

- Hun er chokeret over det, som den her pige siger, og hun ved ikke, hvad hun skal tro.

Læs også: Sladder stykrer Zayn Maliks forhold

- Hendes venner siger, at han er en rotte, som aldrig vil ændre sig. De har sagt, at hun er smuk og succesfuld og burde finde en fyr, som vil behandle hende med den respekt, hun fortjener, fortæller Perries veninde og fortsætter:

- Perrie vil virkelig gerne tro på Zayn. Hun er stadig forelsket i ham og vil gerne have tingene til at lykkes, men hun føler sig ydmyget af det, som den her pige går rundt og siger.

Tror I, Courtney Webb taler sandt? Vi håber det ikke!

perri edwards little mix one direction zayn malik utro servitrice courtney webb

Zayn Maliks kæreste, Perrie Edwards fra pigegruppen Little Mix.

MestLæste