Kendte

Zayn Malik er jaloux på Liam Payne

Af Thomas Flindt 18. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Zayn Malik er jaloux på One Direction-medsangeren Liam Payne, der har noget, som Zayn ikke har – også Harry Styles er jaloux.

Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik, Harry Styles og Liam Payne har masser af succes med boybandet One Direction. Deres albums og hits topper flere steder, koncertbilletterne sælges hurtigere end vand i Sahara-ørkenen og fanskaren vokser med raketfart.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se den sjove One Direction-tegnefilm

Men alligevel er de ikke helt tilfredse - nogle af dem i hvert fald. Zayn Malik afslørede for nyligt i et radiointerview, at han er en smule jaloux på sin medsanger Liam Payne.

- Jeg er lidt jaloux på Liams six-pack, indrømmede Zayn. Liam Payne ønsker derimod, at han var ligeså sjov som Louis Tomlinson.

Læs også: Liam Paynes vilde fangst

Harry Styles er en rigtig charmør, der har hele pakken: charme, selvtillid og lækkert hår, men selv om han har stjålet tusindvis af pigehjerter, er også han jaloux på en af boyband-medlemmerne fra One Direction.

- Jeg ønskede, at jeg havde Nialls irske accent, indrømmede Harry Styles.

Læs også: Olly Murs varmer op for One Direction

Det kan godt være at Zayn Malik ikke lige har den perfekte mave, eller at Liam Payne ikke er ligeså sjov som Louis Tomlinson, men sammen og hver for sig er de fem flotte fyre fra One Direction stadig helt vildt fantastiske, synes I ikke piger? :)

Vi Unge Facebook, Vi Unge

Hey! Vi faldt lige over dette billede. Hvad sker der her?

One Direction, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson,

(Foto: Getty)

MestLæste