Kendte

X Factor Rikke og Trine: Det slutter ikke her

Af Line Sølvhøj Jensen 11. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I aften måtte vi sige farvel til Rikke og Trine i ”X Factor”, men tvillingerne lover os, at det ikke er det sidste, vi hører fra dem.

Rikke og Trine har før stået i farezonen, men denne gang sluttede det for tvillingerne. Cutfather valgte nemlig at sende Rikke og Trine ud af "X Factor", og dermed fik pigerne en femte plads i årets "X Factor".

Det var to triste piger, vi mødte efter showet, og selv om det bliver sidste gang, at Rikke og Trine står på "X Factor"-scenen, så slutter det ikke for dem her:

- Det slutter i "X Factor", men det slutter ikke for os. Vi er klar til at fortsætte med musikken, og "X Factor" har bare været et kæmpe stort springbræt for os, og det vil vi ikke smide væk nu, fortalte tvillingerne.

Læs også: X Factor fra A til Å.

Den kommende uge, hvor Pernille og tvillingerne ikke skal bruge tiden på at øve sig til næste liveshow, skal de bare hænge ud sammen og hygge sig. Rikke og Trine var nemlig de sidste, der var tilbage i Pernilles gruppe.

- Det bliver virkelig, virkelig tomt for mig nu, og seerne går glip af noget næste gang, sagde Pernille Rosendahl til sidst.

MegetMere