Kendte

X Factor – Ida imponerer sangskriver

Af Line Sølvhøj Jensen 23. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ida har været med til at skrive sin egen sang til finalen i X Factor, og hun har i høj grad imponeret sangskriveren Søren Vestergaard.

Ida, Line og Sveinur er de tre, der står tilbage som de tre finalister i den store "X Factor"-finale. I aften bliver det afgjort, hvem der vinder "X Factor 2012", og selv om løbet er tæt, så er Ida hele tiden blevet spået til at vinde "X Factor".

Læs også: X Factor - stjæl Lines stil.

Dommerne har været enige om, at Ida har et helt særligt talent, og Vi Unge-læsere har også hver uge givet flest stemmer til Ida i vores afstemninger på viunge.dk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men også sangskriveren Søren Vestergaard fra rockbandet Apollo og Tobias Stenkjær er ret imponeret over Ida. Det er nemlig i samarbejde med ham, at Ida har skrevet den single, hun skal optræde med i aften.

Læs også: Stjæl stilen: Pernille Rosendahl.

- Det har været en rigtig positiv oplevelse, fordi hun er meget nem at have med at gøre. Og udover det, så er hun vildt inspirerende at arbejde med, fordi hun faktisk er sindssygt dygtig, fortællersangskriveren til dr.dk.

Læs også: Ida skal vinde "X Factor 2012".

Ida har skrevet sine egne sange i flere år, og flere af dem har hun allerede i spillet i "X Factor". Det nummer, Ida skal synge i aften, er et uptempo nummer, som også er lidt groove-agtigt. Vi glæder os til at høre Ida, men lige som meget Line og Sveinur.

Læs også: Nicoline Simone brudt sammen efter "X Factor".

XFactor2012

MestLæste