Kendte

X Factor: The Fireflies om 3. live-udsendelse

Af Line Sølvhøj Jensen 28. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I fredags var der knapt så meget drama i ”X Factor” som sidste fredag. Her kan læse, hvad pigerne i The Fireflies synes om fredags udsendelse af ”X Factor”.

En af de ting, der gør, at "X Factor" er så fascinerende et show at følge, er den udvikling, man ser deltagerne gå igennem fra start til slut. I uge 3 kunne man klart mærke, at der virkelig er sket noget, siden første gang vi så de her deltagere. Deltagerne er ved at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dem, og de er begyndt at tage flere chancer med sangvalg og arrangementer - og det var et rigtig godt show, de leverede i fredags!

Ugens Højdepunkt: Anne-Louise fik tiden til at stå helt stille i tre minutter. Vi havde aldrig hørt sangen før, og den har faktisk aldrig været udgivet før sidste uge… Det var en risiko, Anne-Louise tog, når nu mange af de andre deltagere havde valgt kæmpe hits. Men det er et helt fantastisk nummer, og Anne-Louise sang den med ægte følelser (og hun så også så smuk ud!). Årets bedste performance indtil videre!

Test dig selv: Er du "X Factor"-ekspert?

Ugens Overraskelse: At Patricia valgte at synge et julekalender-nummer - det var da meget originalt. Hun sang meget fint, og vi er glade for at have hende tilbage på banen!

Ugens Skuffelse: Vi var altså lidt skuffede over, at Blachman ikke skød skarpt med hans verbale gevær som i sidste uge. Men på den anden side var niveauet virkelig steget, og han viste format i at anerkende dette.

Læs også: JR: Aldrig mere X Factor.

Hvem røg ud? Charmetroldene JR. På en aften, hvor der var rigtig mange deltagere, der havde lavet deres egne versioner af numrene (nogle mere vellykkede end andre - men vi håber, at det fortsætter!), formåede JR desværre ikke rigtig at sætte deres eget præg på Rasmus Seebachs Natteravn. Og når man vælger så stort et nummer, så skal man virkelig passe på og være sikre på, at man kan tilføre noget, ellers ender det med at lyde som et karaoke-nummer. Vi er store JR fans, og ved, at de har masser af personlighed. De skal bare give slip og lade det skinne igennem, og vi ved, at vi kommer til at høre mere fra dem, fordi de har masser af vilje og gåpåmod!

Udover det: Vi vil virkelig gerne se flere af deltagerne lave deres helt egne versioner af numrene i stedet for at kun synge dem i originalversionerne eller versioner, der allerede findes. Det viser kreativitet og personlighed, og er forskellen fra at være en sanger til at være en kunstner.

Læs mere om The Fireflies her.

XFactor

MegetMere