Kendte

X Factor: Farvel til Rasmus

Af Line Sølvhøj Jensen 4. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sidste fredag mente Rasmus, at han havde en fordel i forhold til de andre deltagere i ”X Factor”, fordi han er mere scenevant. Men i aften sluttede ”X Factor” for Rasmus.

Pernille Rosendahl havde sat alle sejl ind for, at Rikke og Trine ikke skulle ende i farezonen i "X Factor" igen i dag. Og missionen lykkedes, så tvillingerne er videre til næste uges "X Factor".

AnneLouise og Rasmus var dem, der endte i farezonen, og selv om AnneLouise håbede på at komme ud over scenekanten i aften, og Rasmus havde glædet sig at skulle optræde med et rocknummer, så var det de to deltagere, der fik færrest stemmer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Thomas Blachmann sendte AnneLouise videre, mens Cutfather stemte Rasmus videre i finalen. Dermed var det Pernille Rosendahl, der skulle træffe det svære valg.

Læs også: X Factor Sarah om stil, stjerneliv og sceneshow.

- Du har masser af energi, men du skal arbejde med din vokal, udtalte Pernille Rosendahl til Rasmus, da hun skulle træffe valget, mens hun sagde til AnneLouise, at hun med sin hæse, genkendelige stemme og performance gav det bedste show. Dermed var beslutningen truffet, og Pernille Rosendahl sendte Rasmus hjem.

Flere af deltagerne havde i tårer i øjnene, da Rasmus røg ud af "X Factor", men vi håber, at Rasmus følger sit musikhjerte og arbejder videre med musikken uden for "X Factor".

Læs også: X Factor Rasmus: Jeg elsker at stå på scenen.

MestLæste