Kendte

X Factor-dommer: Den mest talentfulde fra One Direction er ...

Af Susie Pedersen 15. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Louis Walsh, der var X Factor-dommer, da One Direction blev skabt mener, at Harry Styles er stjernen i bandet. Se her, hvad han siger.

Okay, vi er nødt til at sige, at vi er meget uenige med Louis Walshs seneste udtalelse om One Direction. Han fremhæver nemlig Harry Styles som gruppens eneste talent og mener, at han er og bliver den mest succesfulde af drengene.

Læs også: Zayn Malik forlader One Direction

All Over

- Harry er en stjerne. Han bliver en global stjerne, og jeg tror også, han kommer til at lave film. Han har ambitioner, talentet og drivet. Han ved, hvordan man ejer et rum og er sød ved alle. Jeg har kun hørt gode ting om Harry. Niall kommer også til at klare sig godt, men Harry er stjernen, fortæller han The Mirror og fortsætter:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- De må de da vide… Jeg mener, det handler altid om Harry. Han er stjernen og brændepunktet. Men de har alle deres roller og fanbaser.

Læs også: Harry Styles' triste farvel

Vi er sikre på, at One Direction er nået dertil, hvor de er I dag, fordi alle drengene har talent og passer perfekt sammen i en gruppe. Det er vildt tarveligt, at de andre ikke får kredit får deres hårde arbejde af Louis. Og vi er sikre på, at Harry er enig med os!

Herunder kan du se Harry Styles vilde stiludvikling:

HarryStylessejestiludvikling

Læs mere om

MestLæste