Kendte

X Factor: Babou og Rasmus viser nye sider

Af Line Sølvhøj Jensen 4. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der var rocktema i aftenens ”X Factor”, og to af de yngste deltagere i programmet, Babou og Rasmus, viste helt nye sider af dem selv. Babou med en vred side, og Rasmus en afsløring om sin fortid.

Babou er kendt for sit søde smil og milde stemme, men i aften gav han den fuld gas på scenen, da temaet var rock. Babou optrådte med nummeret "Numb", og inden showet var Babou spændt på, om han kunne finde den rigtige rockattitude til liveshowet.

Men Babou fandt den rigtige rockattitude! Pernille Rosendahl udtalte, at Babou var frygtløs, og at han er en af dem, hun under sindssygt meget succes. Cutfather og Blachmann var enige om, at Babou viste en vrede i dag og nye sider af sin stemme, som er vigtig for ham. Måske er det fremover den side af Babou, vi kommer til at se, og som giver ham det sidste x factor.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Babou er pigernes yndling.

Rasmus i hashmisbrug
Ramus imponerede til gengæld ikke dommerne med sin optræden med nummeret "Black Hole Sun". Vokalerne var ude i skoven, og det var i det hele taget bare ikke særlig godt, udtalte dommerne.

Men inden Rasmus' liveoptræden fortalte han på skærmen, at han for nogle år siden har haft et hashmisbrug, hvor han røg hash hver dag. Misbruget varede fra Ramus var 12-13 år, og til han var 15-16 år, hvor han nåede til en skillevej

- Enten måtte jeg følge lortevejen, eller også måtte jeg vælge den hårde vej ud af hashmisbruget, fortalte Rasmus.

Læs også: X Factor: Farvel til Rasmus.

Rasmus valgte det sidste, og musikken var med til at hjælpe ham på rette vej igen. Rasmus både synger, spiller guitar, bas og trommer, og selv om hverken dommerne eller seerne bakkede op om Rasmus i aften, så er musikken stadig Rasmus' vej frem og hans motivation for ikke at falde tilbage til misbruget.

MestLæste