Så mange kjoler skal Hilton bruge til sit bryllup
Kendte

WOW! Så mange kjoler skal Paris Hilton bruge til sit bryllup

Af Mariah Leitisstein og Vera Rømer 23. august 2021
Foto: Mega
Dress to impress! Hvis du regner med, at model, modeikon og DJ, Paris Hilton, kan nøjes med én enkelt kjole til sit bryllup, så tager du vist fejl.

Den Netflix-aktuelle realitydiva har nemlig været et smut forbi ’The Tonight Show Starring Jimmy Fallon', hvor hun afslørede detaljer om, hvad der skal ske til det store bryllup.

Hun skal nemlig giftes med kæresten Carter Reum - og nej, det bliver bestemt ikke en stille affære. Hvem havde egentlig også forventet det? 

”Det kommer nok til at blive en tre-dages-ting. Vi har en masse, der skal ske,” siger hun om den store bryllupsplanlægning til den amerikanske talkshow-vært, Jimmy Fallon.

Der er mange ting, der skal være styr på, når den store dag skal stå, men én ting er dog allerede på plads, og det er naturligvis stjernens kjoler. 

Paris Hilton fotograferet i april 2021 på vej ind på restauranten Craigs i West Hollywood i Californien.

Paris Hilton er vild med sine kjoler og skuffer sjældent, når hun dukker op til et arrangement. Her er hun fotograferet i april 2021 på vej ind på restauranten Craigs i West Hollywood i Californien.

Foto: Mega

”Masser af kjoler. Nok ti. Jeg elsker at skifte outfits,” siger hun til Fallon. 

I samme omgang fortæller hun, at kæresten nok ikke kommer til at skifte tøj helt lige så mange gange, som hun har planlagt. Han er nemlig ifølge Hilton ikke lige så besværlig. 

Og for alle os, der nu sidder og er kede af, at vi ikke har fået en invitation til Paris Hilton-brylluppet, så bare rolig, der er håb i sigte. 

’Cooking With Paris’-stjernen er nemlig i fuld gang med at optage en ny realityserie, der blandt andet skal dokumentere det store bryllup. 

”Jeg føler bare, at med min dokumentarfilm, ’This Is Paris’, sluttede det på en måde, der, du ved, var fantastisk, men jeg vil bare gerne have, at mine fans ser, at jeg fandt prinsen på den hvide hest,” siger hun. 

Paris Hilton er lige nu aktuel med Netflix-serien ’Cooking With Paris’, hvor hun inviterer sine kendte venner indenfor i et forsøg på at blive bedre til at lave mad.

Det kan jo kun være en fordel, hvis hun snart skal til at imponere sin kommende mand med lækre middagsretter.

MegetMere