hey violet
Kendte

”Who’s Most Likely To Challenge” med Hey Violet

Af Marie Søndergaard 8. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har mødt de fem seje medlemmer i Hey Violet, og der kom altså ret mange sandheder frem, da vi udfordrede dem i “Who’s Most Likely To Challenge”.

- Må jeg bo her sammen med jer? spørger Miranda fra Hey Violet, da vi beder hende om at sige noget til sine danske fans.

Faktisk har hun sagt til de andre i bandet, at de nok bliver nødt til at finde en erstatning, for hun har tænkt sig at blive i Danmark. Hun er nemlig helt vild med København, hvor hun har opdaget søde, små caféer og en helt særlig boghandel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan klarede Hey Violet at varme op for 5SOS

De fire andre medlemmer er altså også helt vilde med Danmark, som de efterhånden har besøgt nogle gange. Rena har været i Tivoli, og så er de alle bare ret glade for deres danske fans.

- Vores danske fans er fantastiske! De er så søde og virkelig høflige og respektfulde, siger Casey, som husker, at der engang var en irsk fan, der greb fat om benet på ham og ikke ville give slip – sådan er de danske fans heldigvis ikke!

Tag testen: Hvem fra 5 Seconds of Summer passer du bedst med?

Hvis du er en af de mange seje, danske fans, så glæder du dig nok ret meget til den 16. juni, hvor det nye album fra Hey Violet udkommer. Albummet har fået titlen ”From The Outside”, og Rena beskriver lyden som en blanding af alternativ pop, urban og lidt 80’er-lyd. De har brugt en del tid på at finde den helt rigtige lyd, og de håber, at deres fans vil vokse med det her album, og at de vil blive nostalgiske, når de hører det.

- Jeg bliver selv ret sentimental, når jeg hører albummet, siger Iain.

Herunder kan du se den sjove ”Who’s Most Likely To Challenge”, vi lavede med Hey Violet.

I galleriet kan du se, hvem du burde følge på YouTube!

DemskaldufølgeYouTube

Amerikansk-vietnamesiske Michelle Phan laver vildt seje beautyvideoer, og så laver hun nogle ret seje ”trend reports”, hvor hun gennemgår tidens hotteste trends. Følg hende her.
Bethany Mota er en amerikansk YouTube-blogger, der især laver seje DIY- og indretningsvideoer. Som barn blev hun mobbet meget, og mange af hendes videoer handler derfor om at sige fra overfor hate og mobbere. Følg hende her.
Amerikanske Connor Franta er umulig ikke at holde af, når man ser hans seje og sjove videoer om alt fra kærlighed til sketches. Følg ham her.
Kristine Sloth er den største YouTube-blogger i Danmark. Hun bor i Aalborg, og hun laver især mange videoer om skønhedsprodukter, men hun taler også en del om mobning og veninder. Følg hende her.
Tyler Oakley kalder sig selv for professionel fangirl. Han laver videoer om homoseksualitet, interviews med kendte og sjove indslag med andre videobloggere. Følg ham her.
Zoella, der i virkeligheden hedder Zoe Sugg, er en britisk YouTube-blogger, og hvis du har set bare en af hendes videoer, så ved du, at hun er vildt sjov og supersød. Hun laver alt fra shoppevideoer og makeup-guides til kæreste-tags med YouTube-bloggeren Alfie Deyes, som hun bor med. Følg hende her.
PewDiePie, der rigtigt hedder Felix og er svensker, var en af de første bloggere, der blev helt store på YouTube. Han laver flest videoer om spil og gamingkulturen. Følg ham her.
ThatcherJoe, der rigtigt hedder Joe Sugg, er bror til Zoella, men han er selv en vildt dygtig videoblogger! Han laver de sjoveste kendisparodier og nogle ret vilde udfordringsvideoer. Følg ham her.
Cassandra er en amerikansk beautyblogger, der blandt andet er kendt for sine modige videoer, hvor hun viser sin urene hud frem og viser, hvordan man dækker sine bumser. Følg hende her.
Alfie Deyes er kæreste med Zoella, men han har også sin egen YouTube-blog, PointlessBlog. Følg ham her.

Læs mere om