Musik

Sådan var 5SOS-koncerten

Af Marie Søndergaard 13. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvad der skete til koncerten, da 5 Seconds of Summer kom et smut forbi Danmark!

”Drop Dead” stod der på Calums trøje under koncerten i Forum i København tirsdag aften, og det var nærmest, hvad vi havde lyst til, da de fire drenge endelig trådte på scenen. Det var nemlig for vildt!

Bandet Hey Violet havde gjort et ret godt job med at få varmet os op, men det hele gik først amok, da Ashton startede showet med at gå fuldstændig bersærk på sit trommesæt, og 5SOS lagde ud med sangen ”End Up Here”. Allerede ved femte nummer var Calum, Michael, Luke og Ashton badet i sved, og det var et meget godt eksempel på, hvor meget energi der var oppe på den scene – og også blandt publikum!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvilken 5SOS-sang er du?

Fansene klappede, skreg og sang med under hele koncerten, og de to seje fanprojekter med skilte fungerede vildt godt. Den heldige fan, Michelle, kom en tur op på scenen sammen med sin far, da Michael spurgte, om der var nogen i salen, der kunne spille guitar. Både Michelle og hendes far fik en guitar hver, og så gav de den ellers bare gas – og de fik også lige taget et billede med drengene, før de gik ned på deres pladser igen (snyd).

Et par gange under koncerten var det lidt svært at høre, hvad drengene sagde og sang i mikrofonerne på grund af de mange skrig og den høje musik, men heldigvis kendte fansene jo alle sangene, og publikum skreg, så snart en af drengene sagde et enkelt ord eller blev vist i længere tid på storskærmen.

Vores yndlingscitater fra koncerten:

*Michael: - Vi har været i København i to dage, og det et vildt cool.

*Calum: - Må vi blive her for evigt?

*Luke: - Jeg kan godt lide, at alle cykler i det her land.

*Ashton: - Vi har ikke lyst til at forlade jer!

Læs også: 10 ting vi elsker ved 5SOS

5 Seconds of Summer fortalte os også, at vi var det bedste publikum indtil videre på touren, og de forsøgte at tale lidt dansk og lære os nogle australske vendinger. Der var ingen tvivl om, at de havde det fedt oppe på scenen, men efter 19 sange var koncerten slut – vi kan dog stadig høre ringen for ørerne, mærke Ashtons stortromme i brystet, og vi har virkelig meget ”Good Girls” på hjernen.

De må altså gerne komme tilbage til Danmark snart! Hvad synes du om koncerten med 5SOS?

Se søde babybilleder af drengene i galleriet:

5SecondsOfSummers’sødebabybilleder

Søde Michael som baby!
Calum ser altså vildt sød ud med bøllehat og buttede kinder.
Hihi - Ashton havde noget sjovt hår. Og et sjovt ansigtsudtryk!
Calum og Michael har kendt hinanden længe! Her er et klassebillede af dem sammen.
Hvor var Luke bare kær med langt lyst hår!

MestLæste