Kendte

What! Justin siger, at ægteskabet med Hailey var arrangeret mange år i forvejen

Af Simone Erica Rosenlund 11. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis vi trænger til lidt sukkersød kærlighed at kigge på, søger vi altid på billeder af Justin og Hailey Bieber, fordi de er så supersøde sammen. Men i et nyt interview med 'The Ellen Show' røbede Justin, at hans ægteskab med Hailey var planlagt… What?!

Efter at Justin havde sprunget lidt frem og tilbage mellem Selena Gomez og Hailey Bieber, dengang hun hed Hailey Baldwin, besluttede han sig endelig og endte sammen med Hailey, som nu er blevet hans kone.

I flere år troede vi ellers, at Justin ville ende sammen med Selena, men det blev den smukke model Hailey, der blev fru Bieber, og de er et supersødt power-couple sammen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et nyt interview med 'The Ellen Show' røbede Justin Bieber til sangerinden Demi Lovato, at han tror, at ægteskabet med Hailey var planlagt. What? Hvad mener han lige med det?

Da Demi spurgte ham, hvordan de to turtelduer mødte hinanden, forklarede Justin, at han, en dag i 2009, skulle være med i det amerikanske morgenshow ’Today’, og at Haileys far, Stephen Baldwin, havde slæbt Hailey ud af sengen og med sig til tv-showet, fordi Justin var der.

Læs også: Denne stjerne voksede op som Justin Bieber-fan, og nu er de BFFs

"Hun er opdraget i den kristne tro, og jeg tror, de fandt ud af, at jeg også.... Jeg tror, det var et arrangeret ægteskab. Jeg er ret sikker."

Justin jokede videre:

Når jeg ser tilbage på det, kan jeg godt se nu, at det var et arrangeret ægteskab. De havde planlagt det hele!” lød det fra en grinende Justin.

Foto: Mega

Men selv om han "tror", det var arrangeret, så ved han med sikkerhed, at de to er som skabt for hinanden, fordi de har mange af de samme værdier og tror på de samme ting. Aaaw!

Uanset om der var bagtanker med mødet imellem de to eller ej, så synes vi, at de passer virkelig godt sammen, og at de ser meget forelskede ud.

MestLæste