Kendte

Denne stjerne voksede op som Justin Bieber-fan, og nu er de BFFs

Af Amalie Takahashi Christiansen 17. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du også om at blive BFFs med dit største idol? Det skete for en af Justin Biebers største fans. Hun var ”Belieber”, og havde sangstjernen Justin Bieber plastret på væggen på sit barndomsværelse, og i dag er hun og Justin gode venner - enhver ”Beliebers” drøm.

Det er og bliver enhver fanpiges drøm at blive BFFs med sit største idol - og det var netop, hvad der skete for ”Belieberen” Billie Eillish, der er blevet gode venner med sangeren Justin Bieber.

Den nu 18-årige sangstjerne Billie Eilish var helt og aldeles vild med Justin i sine teenage-år og kæmpe ”Belieber” – ligesom mange andre piger på det tidspunkt, og det tydeligt at se præcis, hvor stor en fan Billie var af Justin, når man ser på et billede fra hendes barndomsværelse, hvor hun havde ham plastret til hele væggen.

Foto: @billieeilish

”Jeg var ikke fan af ham. Han var min første kærlighed. Det var personen jeg var forelsket i, og i mit hoved var han forelsket i mig,” siger Billie i et radiointerview til ”La Radio” i 2018, hvor hun efterfølgende fortæller, hvor hårdt det var, at Justin ikke vidste, at hun eksisterede på det tidspunkt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Senere blev Billies drøm dog til virkelighed, og Justin kom til at vide, hvem hun var. Den 15. april 2019 overraskede han nemlig den starstrucked Billie, der stod blandt publikum til Ariana Grandes koncert ”Coashella”. Billie reagerede som enhver fan ville gøre, hvis deres største idol stod foran dem: Hun bliver helt mundlam og kunne ikke tro sine egne øjne, og det blev til en forening på et næsten 60 sekunders langt kram (so sweet!)

Siden da må de to sangstjerner Billie Eilish og Justin Bieber have udvekslet telefonnumre, for senere i 2019 udgav Billie et remix af sit hit "Bad Guy" med sit store idol Justin. Du kan høre de to venners remix HER!

Og de to sangstjerner er nu blevet SÅ gode venner, at Justin for nyligt fældede en tåre i et interview med Apple Music, hvor han fortalte, om sit nye album "Changes", fordi han kom ind på, hvor meget han holder af Billie og ønsker at beskytte hende. Du kan se hele interviewet med Justin HER!

Læs også: OMG! Justin Bieber udgiver nyt album dedikeret til Hailey.

Justin underskrev sin første musikkontrakt, da han var kun 14 år, og det var en hård tid for teenagedrengen Justin, der lige pludselig havde millioner af fans, og blev fulgt hvorend han gik. Justin har derfor oplevet tider med voldsomme nedture på grund af den store opmærksomhed, og han fortæller derfor, at han vil gøre alt for, at Billie skal have det godt og ikke komme i problemer som ham selv.

Sangstjernen Billie Eilish er nemlig også blevet berømt i en ung alder, da hun fra den ene til den anden dag blev et verdenskendt navn med nummeret "Ocean Eyes" i 2016 i en alder af 16 år.

”Det var hårdt for mig at være så ung og være i branchen og ikke vide, hvor jeg kunne finde støtte. Alle fortalte mig, at de elskede mig, men de var klar til at vende ryggen til mig på et sekund. Så det var hårdt, for jeg ville gerne have hende (Billie) til at vide, at hun kan regne med mig”, fortæller Justin, der ved, hvad Billie gennemgår.

Som et svar på Justins store omtanke for Billie, svarede sangstjernen med et post på Instagram, hvor man kan swipe mellem det megasøde og følsomme interview med Justin og billeder fra Billies "Belieber-tid", hvor Bieber-plakater fyldte det meste af vægpladsen på hendes barndomsværelse – som en vaskeægte ”Belieber”.

View this post on Instagram

stream changes

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Der er altså ingen tvivl om, at Justin og Billie har et helt specielt venskab, og her på Vi Unge kniber vi næsten en tåre over Justins søde og storebror-agtige opførsel overfor Billie. Det er venskab, som helt klart er guld værd!

Hvis du også drømmer om at være rig og berømt, så husk, at der også er en bagside – men måske Justin kommer dig til undsætning, hvis du løber ind i problemer?

MestLæste