Kendte

OMG! Justin Bieber udgiver nyt album dedikeret til Hailey

Af Amalie Takahashi Christiansen 14. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du også skrålet med på Justin Biebers megahit "Baby", "Love Yourself" og senest "Yummy"? Så er der gode nyheder! Nu er vores alle sammens Justin nemlig igen tilbage med et nyt album med titlen "Changes" efter fire års stilhed fra megastjernen - og albummet er dedikeret til en helt speciel én...

I 2015 udgav Justin Bieber sit sidste album ”Purpose”, og siden har der været ret stille fra 25-årige megastjerne Justin Bieber. MEN! Nu er han tilbage med albummet ”Changes”, hvor 17 nye sange kan streames på Apple Music.

Og det ser ud til, at Justin selv har været spændt på at udgive sit nye album - han har endda lavet en nedtælling på sin Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er ikke et tilfælde, at Justin udgiver sit nye album ”Changes” på denne fredag den 14. februar 2020 – det er nemlig Valentinsdag!

Hans kone, Hailey Bieber, er en heldig tøs. Ikke alene fordi hun er gift med den megasøde Justin, men også fordi han har lavet albummet til hende. Og hvad er sødere, end at få en kærlighedserklæring på et 51-minutters langt album?

“Dette album er super-dedikeret til Hailey og min kærlighed til hende. Jeg håber det er tydeligt,” fortæller den sødeste kæreste til dags dato – Justin Bieber - i forbindelse med det nye album.

Læs også: OMG! Gigi Hadid og Zayn Malik er sammen igen.

Albummet viser Justins følsomme side, og den står soleklart, når han i mange af sangene synger om, hvor meget han elsker Hailey: ”Kunne du være sammen med mig forever-ever-ever?” – synger han i sangen ”Come Around Me”.

Albummets titel "Changes" afslører, at noget har været under forandring - måske Justins liv, siden Hailey kom ind i billedet?

View this post on Instagram

Love u tons bubz

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Det er i hvert fald tydeligt, at Justin ikke kan holde fingrene fra sin smukke kone Hailey Bieber, og han skriver til postet på Instragram - "Jeg elsker dig tonsvis, bubz".

Med kærlighedserklæringen til Hailey er Justins nye album det mest personlige, han nogensinde har lavet, og Vi Unge har armene højt oppe over hovedet af begejstring.

Selvom albummet handler om Justins følelser, har han hevet andre sangere og rappere med på et par af albummets numre.

Sangerer og rappere, der har haft en finger med i spillet, er blandt andet de verdenskendte rappere Travis Scott, Lil Dicky og Quavo og sangerne Post Malone og Kehlani.

Er du kæmpestor Bieber fan? – Eller er du bare vild med Justins stemme? Så kan du nu streame hans nye album "Change" på Apple Music HER.