Kendte

OMG! Gigi Hadid og Zayn Malik er sammen igen

Af Amalie Takahashi Christiansen 12. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Noget tyder på, at supermodellen Gigi Hadid og det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik har genfundet kærligheden, og Vi Unge røber de afslørende tegn på, at ”Zigi” er tilbage.

Trillede du også en tåre, da Gigi Hadid og Zayn Malik slog op tilbage i marts 2019 efter en to-årig kærlighedsromance? Gode nyheder! Gigi og Zayn er sammen igen, og ”Zigi” er officielt på banen igen.

Kærlighedsbarometeret hos Vi Unge var helt oppe at ringe, da Gigi lagde et billede op i sin Instagram-story den 9. februar 2020 af et polaroid, hvor hende og Zayn putter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Instagram-storyen var ledsaget af teksten ”bedside”, og fulgt af et rødt hjerte og en sød smiley med kærlighedsfornemmelser.

Noget tyder på, at vores yndlings-supermodel vil vise sine følgere, at Zayn igen er inde i varmen, og det er vi glade for!

Foto: @gigihadid

Rygterne om parrets genforening startede allerede i januar måned, hvor de blev spottet sammen i New York hele to gange på én weekend.

Parret mødte op i matchende pastel-grønne outfits til Gigis mors 56-års fødselsdag, og man er vel først rigtigt sammen, når kæresten bliver inviteret hjem til familien?

Og som om det ikke skulle være nok, fejrede parret Zayns 27-års fødselsdag dagen efter.

Læs også: KJ Apa kysser med mystisk kvinde.

Ifølge nyhedsshowet "E! News" besluttede Gigi at give Zayn endnu en chance i julen. Højtiderne siges at bringe alle sammen, og i dette tilfælde ramte julemagien Gigi og Zayn.

Og som alle andre par har Gigi og Zayn haft deres op-og-nedture, men parrets genforening er en glædelig nyhed for alle os, der hepper ”Zigi”.

MestLæste