Kendte

What?! Har Hailee Steinfeld slået op med Niall Horan?!

Af Nanna Skousbøll 14. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hailees opførsel på Instagram tyder på, at hun og kæresten Niall Horan er gået fra hinanden... Så er spørgsmålet, hvem der er gået fra hvem!

De to kendisser, Hailee Steinfeld og Niall Horan, har været meget private gennem hele deres forhold, men rygterne om, at Hailee har slået op med Niall kommer af, at de er ikke blevet fotograferet sammen siden tidligere på efteråret, og Hailee er blevet set hænge ud med sin ekskæreste, Cameron Smoller.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men nu følger Hailee altså heller ikke længere Niall på Instagram, selvom han stadig følger hende. Så er det et klart tegn på at de ikke længere er sammen? Hmm…

Læs også: Hailee Steinfeld blev mobbet ud af skolen

Den kendte sangerinde havde fødselsdag i tirsdags, men Niall var ikke til stede på nogle af hendes billeder fra dagen, men det kan skyldes deres arbejdsplaner. Og dog, for sidste år lavede Niall en Instagram-post, hvor han lykønskede sin kæreste med hendes fødselsdag og skrev:

"Tillykke med fødselsdagen til den skønneste person på planeten og en af mine bedste venner, Haileee Steinfeld. Jeg har ingen idé om, hvad der foregår på det her billede. Elsker dig, Hails".

Se Nialls Instagram-post:

Læs også: Derfor er Niall Horan drømmemanden

Men i år, har Niall ikke ønsket sin kæreste tillykke med fødselsdagen på Instagram eller Twitter. Så det tyder altså på at parret ikke længere er sammen. Men hverken Niall eller Hailee har kommenteret på rygterne om deres brud. Vi tænker, at et unfollow på Instagram er et ret stort hint om statussen på deres forhold.

MestLæste