Kendte

Hailee Steinfeld blev mobbet ud af skolen

Af Line Sølvhøj Jensen 14. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Smukke Hailee Steinfeld har ikke haft en let skolegang. Hun fortæller, at hun i tre år blev mobbet i skolen, og det endte med, at hun måtte forlade skolen på grund af mobning.

Hailee Steinfeld er kun 16 år, og alligevel har hun allerede været nomineret til en Oscar for hendes hovedrolle i filmen "True Grit". Hailee Steinfeld var kun 14 år, da hun spillede rollen som Mattie Ross i "True Grit", og det satte for alvor gang i Hailees skuespiller-karriere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fin, finere Hailee Steinfeld.

Og vi under virkelig Hailee Steinfeld, at hendes skuespiller-drøm gik i opfyldelse, for i 2008, da hun kun lige var begyndt at få nogle småroller, var hun nemlig udsat for mobning.

Hailee Steinfeld gik i skole i Californien, og efter hun havde været offer for mobning i skolen i nogle år, måtte hun simpelthen forlade skolen. I stedet fik hun undervisning derhjemme.

- Jeg blev mobbet fra tredje til sjette klasse og måtte forlade skolen, fortæller hun til magasinet Glamour.

Læs også: Stjerner, der har haft det svært.

Foruden at Hailee Steinfeld selvfølgelig bruger rigtig meget tid på sin skuespillerkarriere, så hjælper hun i dag også andre teenagere, der har det så svært, at de overvejer at begå selvmord. Hailee udtaler, at hvis hun på nogen måde kan hjælpe teenagere, der har det svært, til at få det bedre, så vil hun gøre det. Hun forsøger også at få vendt mobbere til at bruge deres energi på en anden måde:

- Mobbere lader ofte deres egne problemer gå ud over andre. Hvis de kunne bruge deres energi på at få andre til at smile i stedet for, så kan vi redde så mange mennesker, forklarer hun.

Se videoen: Stop mobning på viunge.dk.

I dag har Hailee det heldigvis meget bedre, og hun elsker at lave film. Der er så bare lige en anden lille ting, der generer hende, når hun er af sted:

- Jeg er væk hjemmefra i seks uger ad gangen, nogle gange mere, og det er hårdt, for jeg savner min far. Han spørger mig altid, om jeg har det godt, og det har jeg. Det er derfor, jeg laver det, jeg gør, fortæller Hailee Steinfeld, der indrømmer, at hun altså lider meget af hjemve.

MestLæste