Kendte

WHAT! Dater Noah Centineo og Kylie Jenners BFF Stassie Karanikolaou?

Af Amalie Takahashi Christiansen 23. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I april 2020 blev det offentligt kendt, at charmetrolden Noah Centineo var blevet single. Men nu tyder noget på, at han har en nye bae i sigte - nemlig Kylie Jenners BFF Stassie Karanikolaou!

Kun to måneder efter bruddet med 23-årige Alexis Ren i april 2020, efterlod Noah Centineo sine fans undrende: Er Kylie Jenners BFF, Stassie Karanikolaou, Noahs nye flamme?

En drillende samtale i et instagramkommentarfelt kunne i hvert fald godt tyde på det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den 23-årige model, Stassie, postede et billede af sig selv på sin instagramprofil den 17. juni 2020, hvor hun poserede med en rød og sort jakke i oversize-pasform, og 24-årige Noah kommenterede derefter: ”Giv mig min forbandede jakke tilbage kvinde.”

View this post on Instagram

hi :)

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Og nu er du garanteret lige så overrasket som os, for hvad laver Stassie med Noahs jakke? Og hvor kender de to i det hele taget hinanden fra?

Læs også: OMG! Drama i Kardashian-familien på fars dag: Denne far blev glemt.

Stassies drillende svar til Noahs kommentar tyder dog på, at de to kender hinanden ret godt. Hun skrev nemlig: ”Hvad snakker du om, det er min jakke,” hvortil Noah svarede med en græde-emoji.

Fans var meget hurtige til at opsnappe den drillende tone, der måske er af flirtende karakter...

”Omg, hvis de dater,” skrev en fan, mens en anden skrev ”Noah ikke hende…”

Det virker altså umiddelbart ikke til, at alle Noahs fans er helt vilde med tanken om Noah + Stassie, men vi må se, hvor det bærer hen.

Måske vi får et nyt favorit-kendispar?

Hvis du er mere nysgerrig på Noah Centineos kærlighedsliv, så se med i galleriet nedenunder, hvor vi har samlet alt, du skal vide om charmetroldens tidligere romancer.

AltduskalvideomNoahCentineoskærlighedsliv

Noah datede Kelli Berglund i 2013Det ser ud til, at Noahs første kæreste var Lab Rats-stjernen Kelli Berglund. De to var sammen i 2013, før de blev rigtig kendte.
Foto: Instagram
Noah datede Angeline Appel i 2016 til 2018Noah datede skuespillerinden Angeline Appel i to år indtil 2018. De to har delt mange søde parbilleder på Instagram, men har siden slettet alle beviser fra forholdet på sociale medier – men heldigvis er der stadigvæk nogle billeder derude til os nysgerrige.
Foto: Instagram
Ville Noah nogensinde date en fan?Selvom det kan virke som at Noah ikke dater nogle i øjeblikket, kan det måske være tilfældet, når det kommer til at date en fan. Til det amerikanske nyhedsmedie E! Dayli Pop svarede han på, om han nogensinde ville date en fan.”Jeg udelukker det ikke helt, men det er ikke så sandsynligt, da det nok mere for dem handler om en forelskelse i min position snarere end i mig - hvilket er vanskeligt, synes jeg."Men måske der er mere håb for os fans, end han lige giver udtryk for. Den 18. marts 2020 afslørede Noah nemlig sit telefonnummer på sin Instagram, hvor han forklarede, at han havde prøvet at komme på en måde, hvorpå han kunne kommunikere med sine fans på et meget mere personligt plan – så han fik sig en telefon med det formål at chatte med os!
Foto: Mega