Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

OMG! Drama i Kardashian-familien på fars dag: Denne far blev glemt

Af Amalie Takahashi Christiansen 23. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vrede og undrende kommentarer fik et Kardashian/Jenner-familiemedlem til at genoverveje sin hyldest til familiens fædre i anledning af (den amerikanske) fars dag den 21. juni 2020. Her er den far, hun glemte...

I instagram-levealderen er det efterhånden blevet ren kutyme at hylde mødre og fædre i anledning af mors og fars dag.

Og i USA faldt fars dag i år søndag den 21. juni 2020, hvilket betød massevis af throwbacks og hyldester til alverdens fædre på nutidens største billedbank: Instagram.

Men alt var nu ikke lutter fryd og gammen. For særligt bød momager Kris Jenners hyldest til hele familiens fædre på uventet drama.

Der er ingen tvivl om at Kardashian/Jenner-familiens overhoved, Kris Jenner, er stolt af sin familie – og hun viser flittigt medlemmernes bedrifter frem på sin instagramprofil.

Det gjorde sig selvfølgelig også gældende på fars dag, hvor hun delte den sødeste billedcollage af familiens fædre.

Læs også: Cole Sprouse forudser ændringer i kommende Riverdale-romancer.

Men desværre havde hun glemt én…

Og nu tror du måske, at det var Khloé Kardashians tidligere kæreste og 'baby daddy' Tristan Thompson, der blev ekskluderet på grund af sin fortid med utroskab. Men det var det faktisk ikke...

Det var derimod Kris’ tidligere ægtemand Bruce Jenner, faren til Kylie og Kendall, der manglede på Kris’ kreative collage. Bruce Jenner sprang som bekendt ud som kvinde i april 2015 og blev med ét til Caitlyn Jenner. Så spekulationerne gik selvfølgelig straks i gang: havde Kris undladt at inddrage Caitlyn, fordi hun stadig har et horn i siden på sin tidligere ægtemand, eller var det derimod et bevist, kærligt valg for at anerkende Caitlyns nye identitet som kvinde?

Uanset, om det var en forglemmelse eller ej, så må Kris have genovervejet situationen (særligt efter de tusindvis af kommentarer, der pointerede 'forglemmelsen'), for kort tid efter tog hun opslaget ned blot for at poste en ny collage af familiens fædre - nu inklusiv faren til Kris' to yngste børn: Caitlyn.

Til instagrampostet fulgte en hyldest til alverdens fædre:

“Glædelig fars dag til alle fædre, papfædre, soon-to-be-fædre, bedstefædre og alle faderfigurer derude. Hvor er vi alle velsignet at have alle disse utrolige fædre i vores liv. Tak for at lære, elske og støtte vores børn og vores børnebørn og være et godt forbillede. Vi elsker jer #HappyFathersDay”

Desværre gik 'forglemmelsen' fra det første billede ikke ubemærket hen, og flere fans lod også Kris høre for det i det nye kommentarfelt. Følgende er blot eksempler på, hvad fans skrev:

”Vi ved udmærket godt, at du ikke havde sat Caitlyn Jenner på…”

”Anden gang er lykkens gang.”

”Endelig fik vi Caitlyn.”

Mens Kris Jenner i fansenes optik ’fejlede’ med at hylde alle familiens fædre, var Jenner-søstrenes instagramopslag derimod en kærkommen hyldest til deres far:

View this post on Instagram

love you

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

View this post on Instagram

happy dads day ? love you

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Det var tydeligt, at både Kendall og Kylies opslag er en hyldest til deres far, men også en kæmpe anerkendelse af Caitlyns 'nye' identitet!