Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Film & serier

Cole Sprouse forudser ændringer i kommende Riverdale-romancer

Af Amalie Takahashi Christiansen 16. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Covid-19 satte en stopper for produktionen af den populære serie Riverdale, men ifølge Riverdale-stjernen Cole Sprouse vil corona også betyde store ændringer i seriens femte sæson. Særligt i forhold til seriens romancer…

Sæson 4 af den populære tv-serie Riverdale sluttede som alt andet brat, da covid-19 ramte… Og vi fik aldrig set Archie, Veronica, Jughead og Betty afslutte high school.

Men når Riverdale vender tilbage på skærmen, vil tingene være helt anderledes, forudser Riverdale-stjernen Cole Sprouse om seriens femte sæson.

Der var nok ingen, der havde gættet, at 2020 ville blive hærget af en verdensomspændende pandemi – men Cole Sprouse virkede ret sikker i sin sag, da han udtalte sig om, hvordan covid-19 vil få indflydelse på seriens kommende sæson:

”Vores serie er lige præcis sådan et format, der vil komme under en undersøgende linse med hensyn til, hvordan tingene teknisk vil ændre sig,” sagde han i et interview med AP Entertainment og forklarede hans teori om, at ”romantiske scener vil ændre sig ret meget.”

Det er uklart, hvad Cole præcis mener med dette, men mest sandsynligt er det, at skuespillerne skal holde afstand til hinanden. Med andre ord: Ikke flere ikoniske Bughead-kysse-øjeblikke i den nærmeste fremtid?

Læs også: Alt, vi ved om sæson 5 af Riverdale.

Cole fortsatte og sagde, at flere ting vil ændre sig på settet som blandt andet craft-services, som er den afdeling på settet, der leverer drikkevarer og snacks til rollebesætningen og holdet bag kameraet. ”Interaktioner med rollebesætningen vil ændre sig lidt. Hvilken typer scener du har lov til at lave. Ventilationen bliver nødt til at ændre sig på et teknisk niveau. Antallet af baggrunde, som de får lov til optage vil også ændre sig lidt.”

Igen er vi ikke sikre på, hvordan disse ændringer vil påvirke seriens sæson 5, men det lyder til, at nogle af ændringerne vil være store. De kan muligvis ikke få lov til at bruge de samme locations af sikkerhedsmæssige årsager, og antallet af skuespillere i en scene kan falde markant.

Trods ændringerne glæder vi os helt vildt meget til at se Bughead og de andre vende tilbage på skærmen – og forhåbentlig i nærmeste fremtid!

I mellemtiden kan du opfriske din Riverdale-viden med 35 af de bedste citater fra serien:

35afdebedsteRiverdale-citater

Archie Andrews- ”Jeg føler mig som den smukkeste pige til festen.”- "Fra nu af beskytter vi vores egne.”- ”Gaver er den bedste måde at vise nogen, hvor meget du holder af dem. Det er som denne håndgribelige ting, som du kan pege på, uden at sige det højt.”- ”Jeg blev født alene. Jeg vil dø alene. Jeg synger alene. Jeg vil blive OK”.- ”Du kan ikke gå gennem livet og forsøge ikke at blive såret.”- ”Undervurder hende ikke og gå ikke imod hende.”
Foto: Riverdale
Betty Cooper- ”Det er som om, at i en krisetid, holder folk enten sammen eller glider fra hinanden? Det føles som om, at vi glider fra hinanden.”- ”Vi er begge så heldige, tænker du ikke det samme? At have fundet personerne vi er 'meant to be' med?"- ”Jeg stopper ikke før, jeg har bevist det."- ”Jeg gør alt for alle - alt for at være perfekt. Den perfekte datter, den pefekte søster, den perfekte elev. Kan jeg ikke gøre denne ene ting for mig selv?”- "Hvem ville have troet i begyndelsen af året, at vi alle ville blive gode venner?”
Foto: Riverdale
Kevin Keller- “Jeg mener, jeg er ødelæggende smuk på den klassiske Montgomery Clift-måde fra før ulykken.”- ”Hvis du ikke kan acceptere det, jeg gør, hvad end jeg gør, så er vi bare… ikke rigtige venner.”- ”Du lever i denne lyserosa verden af milkshakes og første kys.”- ”I det virkelige liv, er det du ser, det du får.”- ”Bettys hestehale er ikonisk og udover bebrejdelse.”- ”Faktisk, for at afklare, dater Betty og Archie ikke, men de er ved slutspillet.”
Foto: Riverdale
Cheryl Blossom- “Jeg har brug for piger med passion i mit squad.”- ”Du har et ordforråd som en bagt kartoffel.”- ”Lyt og lær I fem, en teenager taler.”- ”Hvis du trækker vejret, er det fordi jeg giver dig luft.”- ”Jeg er i humør til kaos.”- ”Lyst til at teame op til en lille ødelæggelse?”
Foto: Riverdale
Jughead Jones- ”Du er meget stærkere end alt den hvide støj.”- ”Jeg er ikke normal, og jeg er ikke født til at være normal.”- ”Vi skal ikke til at kramme foran hele denne by, så hvorfor gør vi ikke bare begge den der ’bro’-ting, hvor vi nikker som idioter og gensidigt undertrykker vores følelser.”- ”Det er den almindelige misforståelse omkring eventyr. De har meget sjældent en lykkelig afslutning.”- ”I tilfælde af, at du ikke har lagt mærke til det – jeg er mærkelig. Jeg er en weirdo. Jeg passer ikke ind, og jeg har ikke lyst til at passe ind.”- ”Frygt – det er den mest almindelige, mest menneskelige følelse. Som børn er vi bange for alt. Mørket. Den farlige bøhmand under sengen. Og vi ber til, at monstrene forsvinder. Selvom de aldrig gør. Ikke rigtigt.”- “Sardonisk humor er bare min måde at forholde mig til verden på.”
Foto: Riverdale
Veronica Lodge- ”Har du nogensinde set, hvad der sker med en slange, når en Louboutin-hæl træder på den? Fortsæt med at sladre og du vil finde ud af det.”- ”Hvis 'the Manolo Blahnik' passer.”- ”Det kan godt være, at du sidder fast som en karakter fra en 90’er-ungdomsfilm, men det gør jeg ikke.”- ”Du ville have ild? Undskyld, Cheryl Bombshell, min specialitet er is.”- ”Jeg følger ikke regler, jeg laver dem. Og når det er nødvendigt, bryder jeg dem.”
Foto: Riverdale

MestLæste