Kendte

Whaaat?! Er Zac Efron i København?

Af Selina Sander Jensen 3. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I marts gik der rygter om, at Zac Efron datede den danske OL-svømmer Sarah Bro, og nu er han efter sigende blevet spottet i Lyngby i weekenden!

Søndag omkring middag kom skuespilleren Zac Efron, ifølge en Se og Hør-kilde, gående gennem Lyngby Centrum omkring Bagel Co tæt på Lyngby station.

Og selv om det lyder lidt mærkeligt, at Zac Efron skulle bruge sin weekend i Lyngby, så giver det måske alligevel meget godt mening.

For et par måneder siden blev Zac Efron og den danske svømmer Sarah Bro nemlig kædet sammen. Rygterne begyndte, da de begge havde postet billeder fra en Hockeykamp i Los Angeles, og kort efter blev de to set sammen til en UFC-kamp i Las Vegas.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se et billede af Zac og Sarah her:

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Zac Efron (@efronaddicted) den

Læs også: Whaaat! Dater Zac Efron en dansker?!

Sarah Bro bor og træner skiftevis i Los Angeles og i København. Tidligere har hun svømmet i klubber både i Gentofte og Lyngby, så det er altså ikke helt usandsynligt, at Zac Efron har været et smut forbi, hvis han dater Sarah. Zac Efron skulle være blevet set sammen med et ældre ægtepar, som flere gætter på, er Sarah Bros forældre. OMG!

Hvis Zac Efron er i København, så håber vi altså viiirkelig, at vi lige støder ind i ham!

Læs mere om

MestLæste