Kendte

Whaaat! Dater Zac Efron en dansker?!

Af Selina Sander Jensen 6. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skuespilleren Zac Efron er for nylig blevet set sammen med den danske OL-svømmer Sarah Bro, og det har fået fans til at sætte gang i dating-rygter.

Der har været rygter om, at Zac Efron crushede lidt på Selena Gomez, efter han gav hende lidt opmærksomhed på Instagram i sidste måned, men måske er det i virkeligheden en dansk pige, Zac er lidt vild med?!

Rygterne begyndte omkring den 1 marts, da både Zac og Sarah delte billeder på Instagram fra en hockeykamp med Los Angeles Kings. Sarah postede et billede af sig selv iført en LA Kings trøje og skrev, at det var hendes første kamp nogensinde. Zac postede et billede af ham selv med en LA Kings kasket trukket ned over øjnene.

Se billederne her:

Vis dette opslag på Instagram

@lakings in overtime #freehockey

Et opslag delt af Zac Efron (@zacefron) den

Selv om det sagtens kunne være et rent tilfælde, at de begge to var til kampen, så blev Zac og Sarah faktisk set sammen den samme weekend. 2. marts var Zac Efron til en UFC-kamp i Las Vegas, og her sad han altså ved siden af Sarah Bro.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Crusher Zac Efron på Selena Gomez?

En kilde siger til E! News, at Zac og Sarah ankom sammen, og at det så ud til, at de havde det sjovt sammen. Allerede inden kampen begyndte, smilede og grinede de. Ifølge kilden kom mange fans hen til Zac under kampen, og Sarah var meget tålmodig, mens Zac snakkede med sine fans. Zac og Sarah gjorde ikke noget for at tiltrække særlig opmærksomhed ved kampen, og de var ikke alt for kærlige. De gik også fra arenaen sammen, da kampen var slut, siger kilden.

Zac og Sarah har ikke postet noget om, eller med hinanden, på Instagram, men Sarah følger Zacs profil. Han følger hende dog ikke tilbage – endnu…

Læs også: Test: Kunne du date Zac Efron?

Hvem er Sarah Bro?

Sarah Bro er 23 år gammel og fra København. Hun er elitesvømmer og startede med at svømme allerede, da hun var omkring 10 år. I 2013 fik hun sin debut på seniorlandsholdet til EM og i 2016 svømmede Sarah for Danmark til OL i Rio.

Lige nu bor hun i Los Angeles, og hvis man kigger på hendes Instagram, ser det ud til, at hun bruger sin tid på at svømme (selvfølgelig), vandre, være på stranden og nyde solnedgange.

I går lagde Sarah en Instagramstory op med en buket lyserøde blomster og et par lyserøde hjerteemojis. Mon blomsterne var fra Zac? Det ville da være megasejt, hvis Sarah og Zac blev et par!

Se et par billeder fra Sarahs Instagram her:

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af SARAH BRO (@sarahwbro) den

MestLæste