Selena Gomez og Zac Efron
Kendte

Crusher Zac Efron på Selena Gomez?

Af Selina Sander Jensen 8. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG!!!! Har Zac Efron fået et crush på Selena Gomez? Den vildt søde skuespiller har i hvert fald vist interesse for Selena på Instagram, og er nu begyndt at følge hende!

Zac Efron følger kun 177 personer på Instagram, så det er altså megaspændende, at han pludselig gerne vil følge med i Selenas liv på Instagram. Selv om Selena ikke har fulgt ham tilbage (endnu!!), håber vi altså at hun får øjnene op for Zac snart.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Kunne du være veninder med Selena Gomez?

I 2016 spillede de begge med i filmen Neighbors 2, men dengang var der altså ikke kærlighed i luften mellem dem, selvom Zac i et interview med ET fortalte at Selena er fantastisk og meget talentfuld. Hverken Selena eller Zac dater nogen i øjeblikket, men siden de begge tidligere har datet deres Disney-kollegaer, så er det altså ikke helt håbløst at tro på, at de to kunne finde sammen, vel?

Læs også: Noah Centineo crusher for vildt på Selena Gomez!

Selena er en af de mest fulgte personer på Instagram med hele 145 millioner følgere, men i september 2018 meldte Selena ud, at hun ville tage en pause fra sociale medier, og hun er først lige vendt tilbage med et billede på Instagram i januar. Her skrev hun at 2018 havde været et år med mange udfordringer, men at hun er stolt af den person, som hun er blevet og ser frem til 2019.

Mon Zac har ventet på, at hun vendte tilbage til Instagram, så han kunne lave sit første move? Vi hepper på, at han fanger Selenas opmærksomhed!

MestLæste