Kendte

The Wanted angrebet med kniv

Af Marie Søndergaard 28. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Siva Kaneswaran og Jay McGuiness fra The Wanted fik sig en virkelig ophagelig oplevelse, da de blev truet med en kniv. Læs om det her!

Det skulle have været en hyggelig tur i biografen for Siva Kaneswaran og Jay McGuiness fra The Wanted, men det endte med en virkelig ubehagelig oplevelse - de to sangere blev nemlig truet med en kniv af en hjemløs mand!

Læs også: The Wanted: - Rasmus Seebach er vildt sød

Drengene havde lige været inde og se filmen "Transcendence", da de havde lidt fri fra deres farvel-tour, og da de kom ud fra biografen, bad en hjemløs mand dem om penge. Siva gav ham nogle dollars, men åbenbart syntes manden ikke, at det var nok, for han trak en kniv og begyndte at svinge den foran drengene.

Læs også: Derfor holder The Wanted pause

Heldigvis lykkedes det Siva og Jay at slippe væk fra manden, og de besluttede, at de ikke ville ringe til politiet. Mange The Wanted-fans har dog været vildt bekymrede, så Jay har skrevet en beroligende besked på Twitter.

Læs også: The Wanted: - Vi hjalp One Direction

- For at berolige jer, så blev vi IKKE stukket, men der var en mand i Denver, som trak en kniv mod os - I skal ikke være bekymrede, vi var heldige, og vi elsker stadig Denver, skrev Jay.

The Wanted er i øjeblikket i gang med deres farvel-tour, før de tager en pause fra hinanden for at prøve kræfter med solo-projekter.

MegetMere