Kendte

The Wanted: Rasmus Seebach er megasød

Af Sisse Tvegaard Andersen 27. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi mødte det engelske drengeband The Wanted inden deres koncert ved Voice ’11.

Humøret er højt, da Vi Unge møder Tom og Nathan fra The Wanted et par timer, inden de skal på scenen i Tivoli for at fyre op under Voice '11. Drengene fyrer konstant jokes af på deres cool britiske dialekt, men det lykkes dog at få dem til at svare på et par spørgsmål om aftenens koncert.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også Vi Unges backstage-videofra The Voice '11.

Hvordan forbereder I jer på sådan en koncert?
Tom: Vi drikke som regel et par øl, og så varmer vi op med en guitar. Vi har ikke nogen mærkelige rutiner, men vi giver altid hinanden hånden, inden vi går på scenen.
Nathan: Vi burde da gøre det der, vi gjorde i gamle dage. Der dedikerede vi altid showet til et eller andet fjollet. Jeg dedikerer dagens show til min mor, fordi vi har joket med mødre hele dagen.

Hvad kan man forvente af et The Wanted-show?
Tom: I hvert fald ikke dans. Vi er SÅ dårlige til at danse. Men man kan altid forvente, at vi ikke synger play-back. Det gider vi ikke.
Nathan: Det gør så, at jeg nogle gange har sunget megafalsk. Vi ser altid vores koncerter på video bagefter for at finde ud af, hvordan vi kan forbedre os, og en gang var jeg bare nødt til at slukke, fordi det lød så ringe.

Har I nogen sinde lavet noget virkelig pinligt på scenen?
Nathan: Altså ud over at synge falsk? Ha, ha, ha. Ja, da vi optrådte til X Factor, havde en eller anden fået den skøre ide, at vi skulle have radiobiler med på scenen, og til sidst skulle vi så springe op på dem i farten. Jay timede sit spring helt forkert, så han blev nærmest slæbt hen over scenen, og hans bukser røg ned. Bagefter så vi det igen og igen, og det blev bare ved med at være morsomt.

Kender I nogle af de andre, der skal optræde?
Tom: Rasmus Seebach! Vi har faktisk skrevet en sang sammen med ham sidste år. Han var megasød. Vi har lige hilst på ham igen.
Nathan: Og så selvfølgelig Aqua. Man må respektere, at de har været her så længe. Hallo, jeg var måske tre år, da Barbie Girl udkom.

Se Vi Unges interview med Rasmus Seebach her.

Glæd dig til The Wanteds album, som udkommer den 7. november.

MestLæste