leonardo dicaprio
Kendte

Vidste du, at Leonardo DiCaprio er kæreste med en dansker?

Af Marie Søndergaard 22. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! Det betyder jo, at det kunne have været os … i hvert fald næsten. Se her, hvem Leonardo Dicaprio er sammen med.

Leonardo DiCaprio har helt sikkert en type! Han har nemlig været sammen med en del høje, lyshårede modeller, og nu har han så også fundet ud af, at vi har smukke og søde piger i Danmark. Han har nemlig fundet sammen med den danske model Nina Agdal, som er 24 år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Leonardo Dicaprio: Hans hotte udvikling

De blev første gang set sammen i februar 2014, og efter de begge har haft andre forhold, er de altså begyndt at date igen. Det bekræftede de begge, da de tog på stranden sammen i Malibu, hvor der både blev kysset og krammet. Se billeder fra Leos og Ninas strandtur her.

Læs også: Se Leos vilde dobbeltgænger

Nina har tidligere været kæreste med Max George fra The Wanted, men nu har Leo altså vundet hendes hjerte. De ser virkelig søde ud sammen!

nina agdal
Nina Agdal.
Foto: All Over

Herunder kan du læse, hvordan du får dit idol til at følge dig på Twitter!

Sådanfårduditidoltilatfølgedigtwitter

Hvis du kan få dit idol til at svare eller retweete dit tweet, så lægger de mærke til dig og din profil, og der er derfor større sandsynlighed for, at de vil følge dig. Derfor er det en rigtig god idé at finde ud af, hvilken slags tweets dit idol plejer at svare på. Ariana Grande svarer for eksempel mest på søde tweets og komplimenter, mens Ian Somerhalder er helt vild med, når hans fans sender ham kreative tegninger af ham selv.
Nogle stjerner er nærmest online på twitter døgnet rundt, mens andre først kommer på sent om aftenen, når de er færdige med koncerter, filmoptagelser, og hvad de nu ellers render rundt og laver. Hold øje med, hvornår dit idol tweeter mest, og sigt så efter at skrive til dem på de tidspunkter. Stjernerne modtager tusindvis af tweets hver dag, så hvis du skriver, mens de er på, er chancen for, at de ser din besked meget større.
Det er ikke nemt, men chancen for, at dit idol svarer dig eller følger dig, bare fordi du beder dem om det, er altså ret lille! Prøv i stedet at skrive noget sjovt og kreativt, der viser, at du virkelig er fan af dem. Du kan for eksempel fortælle dem, hvor meget deres seneste sang betyder for dig.
Hvis dit idol kun følger en håndfuld personer, så er chancen for, at de kommer til at følge dig meget lille. Men der er altså også vildt mange stjerner, der elsker at svare, retweete og følge deres fans. Både Justin Bieber, Taylor Swift og Ariana Grande svarer tit deres fans på twitter!
Stjernerne finder tit på deres egne hashtags, som de beder deres fans om at bruge. Gør det! Der er ret stor sandsynlighed for at blive retweetet af dit idol, hvis du bruger hashtagget på en kreativ og sej måde.
Det allervigtigste, hvis du vil have dit idol til at følge dig, er, at du ikke spammer dem. Du må gerne skrive til dem, men du må aldrig sende den samme besked igen og igen. Så kan du nemlig være sikker på, at dit idol ikke har lyst til at følge dig, og måske bliver du endda blokeret.