Kendte

Video: Selena Gomez svarer på kærligheds- erklæring

Af Line Sølvhøj Jensen 10. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Måske har Selena Gomez og George Shelley et godt øje til hinanden. George Shelley blev i hvert fald meget glad, da Selena Gomez sendte ham en videohilsen.

George Shelley, som er det yngste medlem af det britiske drengeband Union J, har ikke lagt skjul på, at han har et godt øje til søde Selena Gomez. I et interview sidste år fortalte han, hvordan han altid har beundret og været fascineret af Selena:

- Jeg har et udødeligt crush på hende, det er alt det omkring Disney, jeg elsker. Jeg elsker hende, fortalte George Shelley.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selena Gomez: Jeg tror stadig på kærlighed.

Sidste år var Selena Gomez og Justin Bieber kærester, men nu, hvor Selena er single, har hun måske fået øjnene op for George Shelley. Et amerikansk medie forsøgte for sjov at sætte George Shelley og Selena Gomez sammen, og resultatet gjorde vist George ret glad. De fik nemlig Selena Gomez til at sende en sød videohilsen til George, hvor hun gav udtryk for, at hun var frisk på en date.

- Jeg var en tur i London, og jeg savnede dig. Ring til mig næste gang, sagde Selena Gomez i videoen, og George Shelley blev meget glad og overrasket.

Læs også: Hinduer sure på Selena Gomez.

Måske sagde Selena Gomez det bare for sjov for at gøre George Shelley glad, men vi synes, det er ret sødt, at hun under alle omstændigheder viser interesse for ham.

Læs også: Selena Gomez vil helst kysse Zayn Malik.

Synes I, at Selena Gomez og George Shelley kunne være et godt par?

Hvad synes I om George Shelley - hot eller not?

MestLæste