Kendte

Vi tæller ned til "X Factor 2012"

Af Tóra Effersøe Mortensen 30. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige om lidt er det igen tid til ”X Factor” Og vi glæder os til at se og høre en masse nye talenter, men selvfølgelig også se en masse sjove optrædener.

Hvert år står tusinder af mennesker i kø for at få lov til at være med i "X Factor", når der er precast til "X Factor". De venter, venter og venter på at få et nummer, der giver dem adgang til den precasting, der alene afgør, om de får lov til at komme til den rigtige casting og synge foran de tre "X Factor"-dommere. Det er der heldigvis mange, der gør, og nogle af dem kan vi glæde os til at se, når "X Factor" 2012 ruller over skærmen på DR1 den 1. januar kl. 20.00.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En af dem vi kommer til at møde i år er 22-årige Kristel Lisberg(det store billede), som er født og opvokset på Færøerne.

- Jeg begyndte at synge, da jeg var så lille, at jeg ikke kan huske det. Jeg har altid sunget, fortæller Kristel.

Hun stiller op i "X Factor 2012", fordi hun håber, at det kan være det, der gør, at hun får sin store drøm opfyldt.

- Det er min store drøm at leve af musikken. Jeg lever og ånder for det - det er det, jeg elsker, og der hvor mit hjerte er, siger Kristel, som har valgt at synge Etta James-klassikeren 'At Last'.

Se videoen med Kristel nederst i artiklen. Hvad synes du om Kristel Lisberg, tror du, hun når langt?

Læs også: "X Factor" fra A -Å

Mød også...
Du kan også glæde dig til at møde 16-årige Mathias fra Køge, der giver den som Howie Day. Og 17-årige Ida fra Videbæk i Vestjylland, som til audition synger Anouks 'Lost'.

Det er femte omgang af "X Factor", der har premiere 1. jan. Første gang vi så "X Factor" i Danmark vandt Martin, anden gang var det Linda Andrews, og tredje gang sejrede Thomas. Og vi husker jo alle stadig sidste års vinder, som var 15-årige Sarah. Vi glæder os til, at endnu en vinder bliver fundet i "X Factor 2012". Skal du se med?

MestLæste