Kendte

Türker fra Paradise Hotel Reunion om piger

Af Anja Bruneskjold 16. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Türker fra ”Paradise Hotel Reunion” svarer på spørgsmål om piger og kærester. Hvordan ser drømmepigen ud? Og kan en kæreste tage bamsen Charlies plads? Læs med her og bliv klogere på den sjove ”Paradise Hotel”-deltager!

Vi har snakket med Türker fra "Paradise Hotel Reunion", som hverken er til blondiner eller brunetter, men til gengæld er vild med smukke øjne.

Læs også: Hvis Jeanette vinder Paradise Hotel...

Hvordan ser din drømmepige ud?
- Puha, det er svært at svare på, men hun skal i hvert fald være sød og have smukke øjne. Hårfarven er egentlig lige meget, men jeg har næsten kun været kærester med blondiner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 Paradise-deltagere vi aldrig glemmer.

Hvordan scorer man dig?
- Man skal kunne noget med øjnene. Jeg synes, øjnene er det allervigtigste, så hvis man kan noget specielt med dem, er man i hvert fald rigtig godt på vej.

Læs også: Hvem er din fyr fra Paradise Hotel 2012?

Hvad er det mest romantiske, du nogensinde har gjort for en pige?
- Jeg aflyste engang en aftale med en pige, fordi jeg ville overraske hende senere. Jeg tog hjem til hende for at invitere hende ud, og hun blev rigtig glad. Men jeg er faktisk ret dårlig til sådan noget.

Læs også: Paradise Hotel fra A til Å.

Hvem synes du, er den lækreste pige på "Paradise Hotel Reunion"?
- Jeg synes faktisk ikke, der er nogen, som er superlækre. Men hvis jeg skulle vælge nogen, ville det nok være Regitze og Line.

Læs også: 10 sjove Paradise-øjeblikke.

Hvis du fik en kæreste, ville du så holde fast i din bamse Charlie?
- Nej, ikke nødvendigvis! Jeg ville måske nok være nødt til at holde fast i kæresten, tror jeg. Jeg skal jo alligevel nok skille mig af med Charlie på et eller andet tidspunkt.

Tror du, Türker vinder "Paradise Hotel Reunion"?

Læs også: 5 paradisoers flirte-tips.