Kendte

10 Paradise-deltagere vi aldrig glemmer

Af Line Sølvhøj Jensen 16. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den ene Paradiso efter den anden har tjekket ind på ”Paradise Hotel”, men alligevel er der ti deltagere fra ”Paradise Hotel”, som vi aldrig glemmer.

I alt er der 239 deltagere (!), der har tjekket ind på "Paradise Hotel", siden programmet startede i 2005. Nogle af dem er for længst glemt igen, men der er også nogle af dem, som virkelig har skrevet sig ind i Paradise-historien, og som vi aldrig glemmer

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvad ved du om Paradise Hotel 2012?

Se her, hvilke ti deltagere vi aldrig glemmer:

Amalie
Åh, søde Amalie! I 2010 skrev hun sig virkelig ind i Paradise-historien, og hun er måske den deltager, som flest mennesker har grint af, men samtidig også en af dem, der efterfølgende har fået mest succes. Hun må være den ægte Paradise-dronning!

Patrick
Patrick blev kendt som bøssen fra "Paradise Hotel 2010", og noget af det, som han nok er husket allermest for, er hans sjove grin. Det gjorde bare, at "Paradise Hotel" SKULLE ses!

Ulven Peter
Peter blev kendt som 'Ulven Peter', der gik på rov i "Paradise Hotel", efter hans kæreste Amalie røg ud. Selv om Peter var sammen med mange piger, efter Amalie røg ud, så tilgav hun ham, og de blev rigtige kærester efterfølgende. Selv om Peter var lidt af en player i Paradise, så endte han med at vinde sammen med Cecilie.

Læs også: Hvem er din fyr fra Paradise Hotel 2012?

Hairon
Hairon er årets mand/kvinde i "Paradise Hotel". Hairon valgte dog at spille som mand, selv om han ligner, taler som og går klædt som en kvinde. Men vi elsker ham… eller hende…!

Stina
Stina var ikke med i "Paradise Hotel" ret længe, inden hun røg ud, men hun bliver for evigt husket i Paradise-historien for episoden med Amalie og den russiske roulette!

Læs også: 10 tegn på, at du kunne være med i Paradise Hotel.

Gleager
Gleager har været med i "Paradise Hotel" flere gange, og han bliver nok mest husket for at være ret pigeglad, og at han græd… ret meget!

Tammie og Kasper
Åh, de var jo som én Paradiso, og vi elskede dem altså ret højt!

Jeanette
Jeanette har været rigtig meget på i denne sæson af "Paradise Hotel", og hun har gjort alt, hvad hun kan, for at blive hørt. Og det har ladet til at virke - i hvert fald er hun en af dem, der har gjort sig mest bemærket i år.

Læs også: Er du vild med Paradise Hotel...

Sebastian
Det er ikke første gang, at Sebastian er med, og han er en super taktisk spiller, der gør alt, hvad han kan, for at vinde. Sebastian vil uden tvivl blive husket for sit taktiske spil.

Jon og Line Sofie
De var virkelig søde Paradise-kærester, og selv om de ikke har været med efterfølgende, så husker vi dem stadig - men mest som et par, så de tæller også som én!

MestLæste