Kendte

Tine og The Fireflies: Anna er vores veninde

Af Tóra Effersøe Mortensen 14. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Alle var i chok, da Anna røg ud af ”X Factor” i fredags. Men selv om der har været en del snak om, at der var flere sms-stemmer, som ikke var blevet talt med, så laver det ikke om på Remees beslutning om at sende Anna ud af ”X Factor”.

Selv om færøske Anna kun fik en femte plads i årets "X Factor", så er hendes mentor Remee ikke i tvivl om, at hendes store sangtalent kan give hende en kariere indenfor musikken.

- Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe Anna, sagde en chokeret Remee til pressemødet efter fredagens "X Factor"-show. Og de fire piger, der er tilbage i showet, tvivler heller ikke på Annas evner:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hun er fantastisk, det her er bare starten på en fantastisk kariere for hende. Vi er stolte af at kunne kalde hende vores veninde. Vi har aldrig mødt så dygtig en sangerinde, siger pigerne fra The Fireflies om Anna, som de regner med at se meget til i fremtiden.

- Jeg elsker hende rigtig højt, hun er min nye storesøster. Hun er et fantastisk menneske og en utrolig dygtig sangerinde. Jeg er 150 procent sikker på, at hun klarer sig godt i musikbranchen, siger Tine, som var meget overrakset over, at det var Anna og Jesper, der endte i farezonen i fredags.

Der er lavet en gruppe på Facebook, der hedder "Anna tilbage i X Factor". Gruppen har allerede over 5000 medlemmer.

Læs også:
"X Factor": Farvel til Anna
Anna fra "X Factor" holdt sit talent for sig selv

MestLæste