Kendte

Anna fra ”X Factor” holdt sit talent for sig selv

Af Tóra Effersøe Mortensen 19. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sidste fredag imponerede den unge færøske pige Anna alle ”X Factor”-dommerne, men hun har ikke altid følt sig godt tilpas i rampelyset.

Da Anna var yngre, var hun en genert pige, som holdt sin fantastiske sangstemme for sig selv, men det blev der lavet om på, da hun kom på gymnasiet.

- Jeg havde musik i gymnasiet, og en dag sagde min lærer, at jeg skulle synge solo til en skolekoncert. Det var først gang, jeg sang for andre, fortæller Anna, som efterfølgende endte med at vinde en færøsk sangkonkurrence.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu har Anna lagt sin generthed på hylden og pakket sin kuffert for at flytte til København og realisere sin drøm om en sangkarriere. Da hun så, at der endnu engang var audition på" X Factor", valgte hun at tage chancen og tilmelde sig.

- Jeg var nysgerrig og tænkte, at hvis jeg ikke gør det, så kommer jeg til at fortryde det, for jeg vil så gerne udvikle mig og blive en dygtig sangerinde, fortæller Anna, som var jublende glad, da hun fandt ud af, at Remee skulle være hendes mentor.

- Det er perfekt, at jeg fik Remee. Jeg har fulgt ham de sidste to år og synes virkelig, at han har gjort meget for sine deltagere. Især grupperne fik han langt. Remee har talent for at se mulighederne i sine deltagere. Jeg har stor respekt for det, han har gjort med sine deltagere, siger Anna til DR.

Læs også interviewet med 8210, Jesper og Tine

MestLæste