Kendte

Jesper fra ”X Factor”

Af Tóra Effersøe Mortensen og Line Sølvhøj Jensen 12. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med søde Jesper fra X Factor.

Hvordan har du det med de andre piger i Remees gruppe?
- Vi har det virkelig godt sammen. Vi tager hensyn til hinanden og støtter hinanden, men samtidig kan vi også godt drille hinanden lidt.

Hvordan er det at arbejde sammen med Remee?
- Det er SÅ fedt. Han er virkelig god til at hjælp, og jeg er meget glad for, at jeg er i hans gruppe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvorfor stillede du op i "X Factor"?
- Det har altid været min drøm at synge, men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle komme ind i musikbranchen. Og da der så var audition til "X Factor", tænkte jeg, at jeg måtte tage chancen og prøve det. Så min bedste ven, Anders, og jeg tog til audition. Vi havde faktisk slet ikke øvet hjemmefra og mødte bare op. Det var virkelig mærkeligt at være der, men det var superfedt!

Hvem er dine idoler?
- Hmm, det er svært at svare på. Jeg har ikke ét idol, men der er rigtig mange mennesker, jeg lader mig inspirere af. Det er altså alt fra Birthe Kjærs musik til Coldplays, som jeg forsøger at tage til mig.

Hvordan har du det med, at pigerne er vilde med dig?
- Jeg har lidt svært ved at forstå, at det er MIG - altså mig, Jesper, som de er vilde med. Det er ikke helt gået op for mig endnu.

Hvordan er det at blive stylet og få makeup på?
- Det er meget sjovt, for jeg har aldrig prøvet det før. Faktisk var der rigtig mange, der troede, at jeg havde makeup på til den første audition, men det havde jeg altså ikke!

Hvad siger dine venner til, at du er blevet kendt?
- De støtter mig og synes, at det er sejt. Det er ingen af mine rigtige venner, der er jaloux, men det er altså nu, at jeg har fundet ud af, hvem mine rigtige venner er.

Hvad har du lært af "X Factor" indtil videre?
- Jeg har fundet mine egne grænser, og jeg ved, hvad jeg kan. Jeg synes bare, at det hele er så fedt, men jeg har stadig lidt svært ved at forstå, at det sker for mig.

Læs interview med Thomas her!

MestLæste