Kendte

Tine Marias coronadagbog: ”Jeg er SÅ slem til at overspringshandle”

Af Simone Erica Rosenlund 23. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hun er god til at overspringshandle, ser masser af serier og laver kreative ting. Vil du gerne vide, hvad Youtuber og influencer Tine Maria ellers får sine lockdown-dage til at gå med? Så læs med her, hvor vi har spurgt hende, hvad hun lavede i dagene op til weekenden.

Tine Maria er den sødeste YouTuber, der i den grad laver nogle sjove - og nogle gange grænseoverskridende - videoer, og derudover poster farverige og fine billeder af sine outfits på sin Instagram HER.

Du har nok set nogle af hendes sjove videoer med fx seksualundervisning, challenges, prank calls osv., men er du også interesseret i at vide, hvad hun får sine lockdown-dage til at gå med?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Udover at optage og klippe videoer sammen til dig, ser hun nemlig også en maaaasse Netflix-serier og film, spiller på instrument og sover længe.

Læs med herunder, hvor vi har spurgt Tine Maria, hvad hun lavede i dagene op til weekenden:

Torsdag den 19. marts 2020

Kl. 8:00

Jeg vågner af min mor, der er nødt til at tage ind på kontoret på sit arbejde. Heldigvis kan jeg bare lægge mig til at sove igen.

Kl. 9:30

Jeg vågner igen. Jeg går ud i køkkenet og henter en varm kop kaffe og sætter mig tilbage i min seng for at se nogle YouTube-videoer. Kort efter får jeg en besked fra min veninde inde i en gruppechat – lidt i panik. Vi har nemlig alle søgt ind på universiteter i år, som nu er blevet påvirket af virussen, og der er blevet lavet om på optagelsesprøverne. Vi bliver dog hurtigt enige om, at vi nok skal klare den alligevel.

Kl. 10:45

Jeg har overspringshandlet indtil nu, hvilket jeg er SÅ slem til, og jeg kom frem til, at nu går den ikke længere, så jeg sætter mig ud i køkkenet og begynder at redigere videre på en video af mig, der maler et billede. Desperate tider bringer åbenbart kunstneren frem i mig.

Læs også: Signe Kraghs coronadagbog: "Jeg kommer på plads i min nye lejlighed"

Kl. 11:28

Jeg ringer til min agent. Han står for at holde styr på mange af de ting, som jeg typisk ikke kan finde ud af. Vi snakker kort om de ting og sager, vi arbejder på for tiden og fremtidige projekter og planer. Der er altid nye ting, og det er noget af det, jeg elsker ved mit job! Så svarer jeg også lige på nogle mails.

Det er ved at være frokosttid, men fordi der ikke er nogen hjemme, spiser jeg en kanelsnegl i stedet for en rugbrødsmad. Kalorierne tæller ikke, hvis der ikke er nogen, der ser det… vel?

Jeg er helt vildt ukoncentreret, så jeg går ind i stuen og finder min ukulele frem og lærer en ny sang. Jeg kan spille på den i timevis, uden jeg bemærker, hvor længe jeg egentlig har siddet med den – det er min yndlingsoverspringshandling.

Kl.13:00

Endelig vender jeg tilbage til redigeringen, selv om jeg kunne finde på mange andre ting at lave, især fordi solen skinner – men arbejdet kalder!

Foto: Tine Maria

Kl.14:08

Jeg bliver IGEN distraheret og ender denne gang med at se Tik Tok-videoer. Endnu engang må jeg trække mig selv tilbage til stolen for at blive færdig med videoen.

Kl. 18:32

Nu er jeg fuldstændig færdig med videoen og ser den igennem (og griner, haha!)

Kl. 18:50

Min mor har lavet kylling med kartofler og noget salat til aftensmad. Jeg sidder som altid og snakker lidt med dem, inden vi rydder af bordet. Man kan virkelig mærke, at vi ikke har meget at tale om, fordi der ikke sker ret meget i vores hverdag for tiden.

Kl. 19:07

Lou sendte mig et billede af hende, der spiser spaghetti. Vi havde dagen forinden aftalt at videochatte sammen, ligesom vi gjorde i gamle dage, så hun ville høre, hvornår jeg var klar.

Kl. 19:15

Jeg rydder op på mit værelse, inden jeg skal snakke med Lou. Når man er hjemme så meget, som vi er for tiden, har man åbenbart også meget mere tid til at rode det hele til. Jeg laver også en kop kakao og gør klar til at rense mit ansigt.

Kl. 19:45

Lou ringer mig op på Facebook. Vi har ikke set hinanden længe, og vi har altid en masse at snakke om – i dag var ingen undtagelse. Så vi fik lige bragt hinanden up to date omkring alt, hvad der rører sig i vores (knapt så spændende) liv for tiden.

Kl. 21:00

Efter vores snak tænder jeg med det samme for Paradise Hotel og Ex on the Beach. Og så slutter jeg af med nogle YouTube-videoer. Man kan sige meget om reality, men det er klasse underholdning!

Kl. 00:00

Klokken er mange, så jeg lægger mig til at sove – aldrig gå ned på skønhedssøvn, ladies!

Fredag den 20. marts 2020

Kl. 7:40

Jeg vågner af, at min mor igen skal ind på kontoret. Jeg husker, at jeg har sat min video til upload klokken 08:00, så jeg ligger vågen indtil den går live, så jeg kan svare på kommentarerne.

Kl. 8:20

Jeg lægger mig hen igen. Jeg tror kun, at jeg lige når at falde i søvn, inden jeg hører en, der banker på døren. Heldigvis er min far klar til at åbne, og så var det en pakke til mig med lidt tøj i.

Jeg kan ikke rigtig sove efter det, så jeg beslutter mig for at gå ud og hente en kop kaffe og se Bring It On. Jeg ved virkelig ikke hvorfor, jeg aldrig har set den før.

Kl. 11:30

Jeg står op, men kun lige kort for at hente min computer, svare på nogle mails og forberede mig til et samarbejde. Efter det sætter jeg mig igen til rette for at se Pretty Little Liars. Jeg ved nemlig STADIG ikke hvem A er.

Kl. 18:10

Jeg har set Pretty Little Liars indtil nu. Det er vel også en form for produktivitet at nå at se en hel sæson af en serie?

Nu tager jeg et bad, lægger en ansigtsmaske og farver mine øjenbryn og øjenvipper.

Foto: Tine Maria

Kl. 23:45

Dagens seriemaraton er slut og det er på tide at sove. Godnat!

Se Tine Marias seneste YouTube-video herunder.