Kendte

Signe Kraghs coronadagbog: "Jeg kommer på plads i min nye lejlighed"

Af Simone Erica Rosenlund 20. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Youtuberen Signe Kragh er ligesom alle os andre hjemme på grund af coronavirussen, og fordi hun har dårligt immunforsvar, må hun ikke engang selv gå ud og handle. Heldigvis har Signe lige købt sin helt egen lejlighed, som hun bruger tid på at komme på plads i. Vi Unge har fået lov til at læse hendes dagbog, så kig med her!

Du kender garanteret Signe Kragh fra hendes Youtube-videoer, hvor hun afprøver lifehacks og ting fra Wish - eller måske har du set hende som vært på JuicyNews, hvor hun snakker om Paradise Hotel.

Signe Kragh er ligesom alle os andre hjemme på grund af coronavirussen, og hun er ekstra nervøs for at blive smittet med corona, da hun har et svagere immunforsvar end os andre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Signe har nemlig en kronisk tarmsygdom, og den medicin, som hun får, svækker hendes immunforsvar. Hun bliver derfor derhjemme 24/7 og finder på ting at lave. Det er dog ikke så svært, for Signe har lige købt sin helt egen lejlighed, som hun bruger tid på at komme på plads i.

Men hvad får hun egentlig tiden til at gå med, når hun ikke må komme ud og ses med venner og familie, ja ikke engang handle selv?

Læs også: 25 ting, du kan lave i din "coronakarantæne" – part 1

Læs Signe Kraghs coronadagbog her:

Kl. 07:10

Jeg vågner tidligt af solen, fordi jeg ikke har fået hængt gardiner op endnu.

Foto: Signe Kragh

Kl. 09:00

Jeg tager et forsigtigt bad, da jeg heller ikke har bruseforhæng endnu og nødigt vil plaske hele badeværelset til med vand. Min dag starter ALTID med et bad for at føle mig frisk.

Kl. 9:30

Jeg spiser min morgenmad, der består af et stykke rugbrød med smør og lys pålægschokolade. Ret tørt…

Kl. 10:00

Jeg starter med at hive en flyttekasse fyldt med makeup frem. Jeg sorterer alt det, jeg ikke bruger fra, og smider alle de produkter ud, der er blevet for gamle.

Kl. 13:00

Det er frokostpausetid, og endnu engang består måltidet af et stykke rugbrød - nu med kødpølse. Jeg må ikke selv handle ind, så jeg kan ikke komme ud og købe noget lækkert.

Kl. 14:00

Jeg støvsuger og vasker gulv i stuen. ØV…

Kl. 14:30

Jeg har ikke fået de rigtige møbler endnu, så jeg forsøger at lave en hyggelig stemning med de ting jeg har. Fx lægger jeg et lammeskind over mine keeedelige klapstole, sætter masser af stearinlys op og slår et gulvtæppe ud for ekstra hygge.

Foto: Signe Kragh

Kl. 16.30

Jeg begynder at rydde ud i mit tøj og sortere det fra, der kan sælges, og det der skal til genbrug.

Kl.18:00

Jeg spiser aftensmad bestående af pasta med kødsovs.

Kl.19.30

Jeg smider mig i sengen og begynder at redigere en Youtube-video med alle de klip, jeg har optaget i løbet af dagen.

Kl. 00:00

Jeg er helt udmattet og falder i søvn til Youtube-videoer.

Se Signe Kragsh seneste video, hvor hun viser sin lejlighed frem her: