Kendte

Tina Maria og Julian vandt Paradise Hotel 2012

Af Anja Bruneskjold 20. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I går aftes var der finale i ”Paradise Hotel 2012”, og det var Tina Maria og Julian, der endte med at løbe af med sejren. De to stod overfor hinanden i en troskabsprøve og valgte at stole på hinanden.

Da der i aftes skulle findes en vinder af "Paradise Hotel 2012" , var vi ved at dø af spænding. De tre finalister, Jeanette, Julian og Tina Maria skulle kæmpe om de to sidste pladser i finalen og om titlen som vinder af årets "Paradise Hotel".

Læs også: 10 sjove Paradise-øjeblikke.

Det var juryen, som skulle beslutte, hvem af de tre der skulle nå til den sidste runde af finalen, og det blev Jeanette, der røg ud. Kun et enkelt medlem af juryen ville have, at Jeanette skulle gå videre til den sidste runde, og det var altså ikke helt nok.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Tina Maria skal vinde Paradise Hotel 2012.

Tina Maria og Julian fik fem minutter til at tale sammen og overbevise hinanden om, at de skulle bestå troskabsprøven og dele pengene. De to fik hver en stor glaskugle, som de skulle holde i hænderne indtil tiden var gået. Hvis de valgte at smide kuglen på gulvet, skulle man i stedet dele pengene med sin bedste ven inde fra hotellet.

Læs også: Gyldne citater fra Paradise Hotel.

Heldigvis valgte Tina Maria og Julian at stole på hinanden, og ingen af dem smed glaskuglen på gulvet, og derfor delte de altså pengene.
Vi ønsker Tina Maria og Julian tillykke med sejren som vindere af "Paradise Hotel 2012".

Synes du, at Tina Maria og Julian er de rigtige vindere af årets "Paradise Hotel"?

Læs også: 10 Paradise-deltagere vi aldrig glemmer.

MestLæste