Kendte

Timothée Chalamet kysser med skuespillerinde – se det hede billede her!

Af Amalie Takahashi Christiansen 30. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 24-årige skuespiller Timothée Chalamet ser ud til at nyde tilværelsen. Særligt på grund af den mørkhårede skønhed, som han kysser på i poolen – se billedet her!

Sommeren banker derudaf, og det samme gør sommerromancerne – og særligt én speciel sommerromance har fanget vores opmærksomhed.

Den hotte skuespiller Timothée Chalamet er nemlig blevet spottet med en ny skønhed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er den mørkhårede babe og skuespillerinde, Eiza González Passionately, som Timothée er blevet set med – og det afslørende billede tyder på, at de to unge mennesker er lidt mere end bare venner.

Timothée og Eiza blev nemlig fanget i et hedt kys ved poolen!

Foto: Instagram

24-årige Timothée og 30-årige Eiza har endnu ikke meldt noget ud om forholdets status, og vi er også i mangel på 1. detaljer i forhold til, 2. hvor de to har mødt hinanden, 3. og hvor længe det har stået på… Ahh! Vi har brug for svar!

Læs også: WHAT! Dater Noah Centineo og Kylie Jenners BFF Stassie Karanikolaou?

Tilbage i 2017 forklarede Eiza til nyhedsmediet Latina, at hun bevidst holdt sine forhold skjult for offentlighedens søgeløs:

”Jeg synes ikke det er nødvendigt at dele detaljer om min privatliv,” fortalte hun og fortsatte: ”Jeg synes allerede, at livet som en offentlig person er så eksponeret.”

Også den unge skuespiller har gået stille med dørene, men vi venter spændt på en definition af den tilsyneladende hede sommerromance mellem den charmerende Timothée og den skønne Eiza.